Een Altec Bluex fiets: kortingen tot 40%

De Altec Bluex is een super stoere jongensfiets die met zijn 20 inch gezicht is voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
jongens tussen de 6 en 8 jaar oud. Het wordt ook wel een BMX genoemd en kan dus goed gebruikt worden voor de stoere jongens. Je kunt met de BMX namelijk ook lekker door de bossen fietsen en door de modder crossen. De Altec Bluex is goed geschikt voor stoere jongens die daarbij een mooie betrouwbare fiets nodig hebben. Doordat er pegs (voetsteunen) op de BMX zitten kun je ook zelf de stoerste trucjes uitvoeren. Een echte aanrader voor alle stoere jongens tussen de 6 en 8 jaar die gek zijn op fietsen.

Altec Bluex fietsen voor 6 tot 8 jaar

De Altec Bluex is geschikt voor jongens van 6 tot 8 jaar. Dit komt omdat de fiets 20 inch is, met een zadelhoogte van 61cm is dat de perfecte hoogte voor jongens tussen de 6 en 8 jaar oud. Jouw zoon kan natuurlijk ook al eerder de fiets van 20 inch nodig hebben want als hij 115 centimeter lang is, dan is de zadelhoogte van een fiets van 20 inch perfect. Het is daarom handig om je te laten adviseren door onze experts die kunnen je goed helpen met het vinden van de goede hoogte. De fiets Altec Bluex is door het stoere en moderne design echt een eyecatcher op het schoolplein. Doordat zowel het zadel als het stuur verstelbaar zijn, kan de fiets lang meegaan. Het is een super goede investering voor een jongen die gek is op fietsen en die daar voorlopig nog mee door wilt gaan. Het is wel aan te raden om een slot voor de fiets aan te schaffen. Je wilt natuurlijk niet dat de fiets na een paar weken al gesloten wordt, dus dan kan een slot echt niet ontbreken.

> Bekijk ook alle Altec fietsen: Gratis bezorging in 24 uur!

Een BMX goed onderhouden is essentieel

Een BMX aanschaffen is een heel andere soort fiets dan de gemiddeld stadsfiets. Het is daarom ook belangrijk dat je de BMX goed onderhoud. Vaak word een BMX een stuk viezer dan een normale fiets en daarom moet je de BMX ook goed schoonmaken. Een BMX die vaak nat weg wordt gezet of vies, gaat sneller roesten en dan is een grote onderhoudsbeurt nodig of kun je zelfs beter een nieuwe fiets aanschaffen. Dat wil je natuurlijk niet, dus is het essentieel om de fiets goed te verzorgen. Hierdoor kun je een stuk langer plezier hebben van de fiets en kun je zonder problemen jarenlang genieten van de fiets Altec Bluex.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment Altec Camaro fietsen!