Altec Dakota fiets kopen: Gratis verzending!

De Altec Dakota is een prachtige fiets voor stoere jongens. De fiets ziet er namelijk uit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
als een mountainbike. Mountainbikes zijn zeer populaire fietsen, waardoor jongens heel graag op een dergelijke fiets willen fietsen. De Altec Dakota biedt daarom een uitstekende uitkomst! De Altec Dakota fietsen hebben net als een mountainbike dikke banden met een diep profiel. Dit betekent dat een Altec Dakota prima gebruikt kan worden om even door de modder of het gras te scheuren. Echt iets wat jongens leuk vinden om te doen. Daarnaast beschikken de Altec Dakota fietsen over versnellingen, zodat jongens vanaf 6 jaar al kunnen oefenen met het schakelen tussen versnellingen. Ook kan er door de versnellingen op verschillende weerstanden worden gefietst, zodat ook hier mee geoefend kan worden.

  • Dikke banden met diep profiel
  • Fiets beschikt over versnellingen

Altec Dakota online kopen: Wat zijn de voordelen?

Het online aanschaffen van een fiets heeft meerdere voordelen. Hieronder wordt een aantal van deze voordelen uitgelicht. Als je een fiets, zoals een Altec Dakota fiets online bestelt, dan heb je het voordeel dat je dit vanuit huis kunt doen. Dit betekent dat je niet fysiek in een winkel aanwezig hoeft te zijn. Hierdoor ontloop je drukte en kun je op een voor jou ideaal moment kijken naar het aanbod van fietsen. Daarnaast is een online fietsenwinkel 24 uur per dag open, zelfs op feestdagen. Dit betekent dat je op ieder gewenst moment een fiets kunt aanschaffen. Je bent immers niet gebonden aan openingstijden. Tot slot is het een groot voordeel dat een aangeschafte fiets bij jou thuis kan worden afgeleverd. Hierdoor hoef je de fiets niet zelf te vervoeren. Vaak kun je bij een online winkel ook voor een alternatief adres kiezen in plaats van je woonadres. Je kunt hierdoor de fiets ook op je werk laten afleveren.

  • Vanuit huis een fiets bestellen
  • Niet gebonden aan openingstijden
  • Fiets wordt thuis afgeleverd (of op ander adres)

Op welke hoogte moet ik het zadel afstellen?

Als je een fiets hebt aangeschaft is het belangrijk dat het zadel op de goede hoogte wordt afgesteld. Maar hoe weet je of het zadel op de goede hoogte staat? Bekijk het volgende stappenplan om te kijken of jouw zadel goed staat afgesteld op je lengte.

1. Als je stilstaat moet je recht op het zadel zitten en met je tenen bij de grond komen.
2. Als je de trapper op de laagste stand hebt en je hebt je voet erop, dan moet je been licht gebogen zijn.
3. Zorg er altijd voor dat het zadel recht staat, zodat je recht voor je stuur zit. Een scheef zadel kan ervoor zorgen dat je last van je rug krijgt.

Als het niet mogelijk is om het zadel op een juiste hoogte af te stellen, dan kan een fiets te groot of te klein zijn. Het is dan aan te raden om een andere fiets aan te schaffen die wel op jouw lengte kan worden afgesteld. Je kunt hiervoor het overzicht van framematen bekijken. Lees eenvoudig af welke framemaat bij jou lengte staat.

> Damesfiets of kinderfiets kopen? Nu tot wel 40% korting!