Altec Dutch: kortingen tot 40%

De Altec Dutch is een perfecte fiets voor alle omstandigheden die we hier in Nederland tegen Lees door

Set Ascending Direction

38 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

38 producten in totaal

Page
Filter
per page
komen. Het is een fiets die stevig is door het stalen frame en dus wel tegen een stootje kan. De fiets heeft met een voor- en achter drager genoeg ruimte om allerlei spullen mee te nemen en te vervoeren. Achterop zijn ook nog eens snelbinders aanwezig die makkelijk een aantal spullen op de fiets laten klemmen. Een fiets voor een typische Nederlander die het liefst overal op de fiets naartoe gaat en zijn of haar fiets gebruikt voor alles. Door de drie versnellingen is de Altec Dutch fiets ook geschikt om lange afstanden af te leggen. Bij de Dutch Altec fiets is het mogelijk om zowel het stuur als het zadel te verstellen in hoogte dus je kunt jaren met deze fiets doen.

Dutch Altec fietsen voor iedereen

Omdat de Dutch Altec in zowel mannen als vrouwenversie is uitgebracht is het echt een fiets voor iedereen. De fiets is er voor vrouwen in de kleuren: roze, donker roze, mat zwart, zilver, wit bronze, jeans blauw, donker grijs, oceaan blauw en nog veel meer kleuren. Door het grote aanbod aan kleuren is er altijd wel een kleur bij naar jouw smaak. Altec Dutch fietsen zijn er ook nog eens in verschillende inches dus ook voor verschillende lengtes is er altijd een passende Altec fiets. Ook voor de mannen is er genoeg keuze op het gebied van kleur en inch. De fietsen gaan van 22 inch (7 tot 9 jaar) tot 28 inch fietsen voor volwassenen.

Het belang van goed zichtbaar zijn op de fiets

Iedereen fietst wel eens ’s avonds naar een vriendin, de sportvereniging of een gezellig feestje. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat je een leuke avond hebt maar het is ook belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Als je op pad gaat met een zwarte fiets, jas en tas dan is het voor automobilisten slecht te zien waar jij fietst. Goede verlichting op een fiets is daarom essentieel. Met goede verlichting ben je goed zichtbaar voor de andere weggebruikers en voorkom je ongelukken. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje, als je één seconde van het fietspad slingert dan kan er net een auto aankomen. Als je dan goed zichtbaar bent, kan de automobilist anticiperen en is er niets aan de hand.  Het is daarom echt essentieel om goed zichtbaar te zijn en de verlichting van jouw fiets te controleren voor vertrek.

> Verzending = gratis: Bekijk nu het assortiment Altec Dutch fietsen!