Altec Hero jongensfiets: korting tot 40%

De tijd van zijwieltjes is allang voorbij, maar een volwassenenfiets is nog net een stap te Lees door

Set Ascending Direction

9 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

9 producten in totaal

Filter
per page
ver. Uw zoon zit in een leeftijd waarop hij zijn fiets veel gebruikt om zich te verplaatsen, dus een goede fiets is zeer belangrijk. In dat geval is de Altec Hero jongensfiets een ideale uitkomst. Voor die laatste twee of drie stappen in de groei is bijvoorbeeld het model van 24 inch of 26 inch zeer geschikt. Daarmee kan hij zich ook nog eens prima op school of de voetbalclub vertonen.

Bovendien is op het gebied van gemak en veiligheid dan ook echt aan werkelijk alles gedacht. Zo zijn er bijvoorbeeld handremmen, maar is er ook een terugtraprem. Bovendien is de verlichting dik in orde, net als de reflectoren op de jongensfietsen van Altec Hero.

Jongensfietsen Hero van Altec: heel veel voordeel

Wat vooral ook aantrekkelijk is om te weten, is dat de prijs van de jongensfietsen Altec Hero dik in orde is. Zo is er bijvoorbeeld regelmatig een korting op de aankoopprijs, bijvoorbeeld in de vorm van een bundelkorting. Daarnaast is het ook zo dat verzendkosten, bezorgkosten en montagekosten niet gerekend worden. Voor dat bespaarde geld kunt u dan ook net zo goed een Klikzeker verzekering afsluiten. U krijgt dan:

  • Verzekering tegen diefstal
  • Verzekering tegen roof
  • Verzekering tegen schade door ongelukken
  • Verzekering tegen schade door vandalisme
  • Verzekering tegen schade door verkeerd gebruik

Dit betekent dus dat de Altec Hero jongensfiets eigenlijk niets kan overkomen. Mocht er wel iets gebeuren, dan is de kans immers behoorlijk groot dat de verzekering de kosten volledig dekt. De verzekering is voor een heel jaar af te sluiten. Eventueel kan daarna ook nog een tweede jaar eraan worden vastgeplakt. In die periode is voor een kleine prijs dus heel veel ongemak te voorkomen. Bovendien is het gemakkelijk geregeld. Het kan direct met het bestelproces worden meegenomen.

> Bekijk de Altec BMX fiets: gratis thuisbezorgd in 24u!

Een goede maat fiets vinden

Het kan voor u best lastig zijn om de juiste maat fiets voor uw kinderen te vinden. Temeer ook omdat de maten in inches worden aangegeven. Dit maakt het er niet duidelijker op. Daarom kan er gemakkelijk in de tabel worden opgezocht welke maat Altec Hero jongensfiets het meest geschikt is voor uw zoon. Dit staat zowel in centimeters als in leeftijdsgroep aangegeven. Daarmee kunt u dus altijd zorgen dat u de juiste fiets bestelt. Mocht u toch nog twijfelen, dan is ook nog de kledingmaat die bij deze lengte en leeftijd hoort weergegeven. Het is eigenlijk haast niet meer mogelijk om dan nog fouten te maken in het bestellen van de juiste maat fiets.

> Niet gevonden wat u zocht? Misschien is de Altec BMX 20 inch iets voor u!