Altec Kratos E-bike: met gratis verzending!

Rijd als eerste weg bij het stoplicht met je nieuwe snelheidsmonster. Met de Altec Kratos E-bike Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
rijd je zonder al te veel inspanning gemiddeld 18 kilometer per uur. Bestel een Altec Kratos en rijd een blokje om. Hoe groot je blokje om ook is, jouw nieuwe Altec E-bike Kratos doet het allemaal zonder moeite. Geniet van de nieuwe snelheden die je met alle gemak kunt halen met Altec Kratos E-bike! Bekijk de collectie E-bikes en kies je favoriet.

Actieradius Altec E-bike Kratos

Vergroot je fietsbubbel en rijd grotere afstanden dan de afstanden die je normaal aflegt. Met de Altec Kratos E-bike fiets je op een volle accu maar liefst 60 tot 80 kilometer van huis. De exacte afstand die de Altec E-bike Kratos kan afleggen, ligt aan externe omstandigheden, zoals:

  • Heuvels
  • Tegenwind
  • Trapsnelheid
  • Bagage

Extra ondersteuning Altec E-bike Kratos n3 met walk assist

Waar je met een doorsnee-rijwiel als je flink doortrapt hijgend op de plaats van bestemming belandt, loods de Altec E-bike Kratos je zonder een zweetdruppel van punt A naar B. Met alle gemak van de wereld wijk je van gebaande paden. Je fiets door duinen, klimt omhoog en zoeft omlaag, je fiets naar je werk en weer terug en maakt een fijne tocht door je eigen stad door weer en wind. Welke afstand, welke weerconditie of welke steile wegen je ook tegenkomt, de Altec Kratos E-bike laat je klimmen en scheuren alsof het vanzelf gaat. Natuurlijk moet je hierbij wel iets doen. Laat de benen maar draaien, de motor van de Altec E-bike Kratos ondersteunt je zonder enige hinder. Met een motor van het merk Bafang weet je zeker dat je goed zit. De motor van de Altec E-bike Kratos n3 is zó krachtig dat deze je handmatig ondersteuning kan bieden zonder dat de pedalen van de Altec Kratos E-bike hoeven draaien. De walk assist maakt het wel heel gemakkelijk om op te stappen. Met een kleine duw van de walk assist rijd je zo weg met de Altec Kratos.

Altec Kratos E-bike voor 95% gemonteerd geleverd

Bestel jij de Altec Kratos E-bike, dan kun je deze 5 werkdagen later thuis verwachten. Voor 95% gemonteerd en wel. De 5% die nog gemonteerd moet worden is te vertalen naar 5 minuten werk. Onder de eindmontage van de Altec E-bike Kratos vallen de volgende handelingen:

  • Het recht zetten van het stuur
  • Het oppompen van de banden
  • Monteren van de trappers

Je ideale fiets vind je in ons assortiment. De Altec Kratos E-bike wacht op heel wat fietsuurtjes. Bestel hem vandaag nog voor de meest scherpe prijs!