Altec Mosso E-bike: profiteer van gratis verzending

Op zoek naar een elektrische fiets voor een nette prijs? Dan is de Altec Mosso E-bike Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een echte kanshebber. Deze mooie elektrische fiets is klaar voor een mooie fietstocht. Jij ook? Of je nu slecht ter been bent of een frivole fietser, deze fiets is geschikt voor iedereen. Ongeacht conditie. Ontdek het gemak én comfort van de Altec Mosso E-bike en bestel je rijdende vriend uit onze brede aanbod elektische fietsen voor een zacht prijsje.

Rijd je voor het eerst met trapondersteuning? Dan is rijden op een Altec E-bike Mosso fantastisch. Het is alsof de Altec Mosso E-bike je continu bemoedigende woorden toespreekt tijdens de fietsrit. Zonder zweetdruppels en zonder veel kracht te leveren, kom je waar je moet zijn. De motor werkt wanneer jij de pedalen laat ronddraaien. Het is alsof de E-bike Altec Mosso op bezine rijdt. De trapondersteuning geeft je soms werkelijk het gevoel alsof je dagelijkse ritjes met het grootste gemak gaan. En dat is natuurlijk ook zo. Het zijn nog milieuvriendelijke ritjes ook, want bezine komt er natuurlijk niet aan te pas. Wél een klein beetje inspanning en een flinke scheut ondersteuning.

Bedenk eens:

  • Welke versnelling heeft je voorkeur? Liever een derailleur of een naafversnelling?
  • In welke houding will je fietsen? Zit je liever rechtop of hang je liever sportief naar voren?

Altec Mosso E-bikes met hoog comfort

Onze Altec Mosso E-bikes beschikken over naafversnellingen en geven je nét dat stukje meer ondersteuning wanneer je onder een viaduct rijdt of op hellingen klimt. Voor de houding op de Altec Mosso E-bike geldt: welke houding je ook kiest. De eerste vereiste is dat je lekker zit. En precies dát kunnen we met de Altec Mosso E-bike garanderen. Je zit vrij rechtop. Wel zo prettig tijdens je vele dagelijke ritten. Het comfort van de Altec E-bike Mosso ligt zeer hoog. Zowel op het gebied van houding als op het gebied van ondersteuning. Sterker nog: de E-bike Altec Mosso heeft alle gereedschap voor maximale ondersteuning tijdens een dagelijkse rit.

Voor 95% gemonteerd Altec Mosso E-bikes bij aflevering

De Altec Mosso E-bike wordt voor 95% rijklaar afgeleverd. Dit betekent dat je enkel de trappers in moet draaien en het stuur op de juiste hoogte af moet stellen. Indien gewenst, pomp je de banden nog wat op en verstel je het zadel en het stuur van de Altec E-bike Mosso in hoogte. Zo creer je voor jezelf de perfecte zithouding.

Altec Mosso E-bikes kunnen tegen een stootje. Ontdek deze prachtig elektrische fiets en rijd de horizon tegemoet. Want, eenmaal opgestapt, dan will je niet meer afstappen. Veel fietsplezier!