Altec Sapphire E-bike kopen: Korting tot 40%

De Altec Sapphire fietsen zijn geweldige fietsen voor volwassenen. De fietsen zijn uitgerust met een elektrische Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
motor, waardoor er hulp wordt geboden bij het trappen. Dit maakt dat de Altec Sapphire fietsen erg gewild zijn. E-bikes zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Dit is ook niet gek, want elektrische fietsen maken het voor senioren mogelijk om langere afstanden te fietsen. De elektrische motor biedt nou eenmaal hulp, waardoor er zelf minder inspanning geleverd hoeft te worden. Daarnaast worden elektrische fietsen, zoals de Altec Sapphire ook vaak gebruikt door mensen die naar hun werk fietsen. Een grote ergernis voor veel mensen is dat als zij met de auto naar werk gaan, dat ze veel in de file staan. Ook is een grote ergernis dat treinen vaak overvol zijn. Een elektrische fiets is daarom een ideale oplossing. Zo kun je met de Altec Sapphire eenvoudig lange stukken fietsen en heb je geen last meer van volle treinen of lange files. Een groot voordeel is dat fietsen ook nog eens een stuk beter is voor het milieu! Hiermee sla je twee vliegen in één klap.

  • Geschikt voor senioren om langere afstanden te fietsen
  • Geschikt voor woon-werk verkeer
  • Geschikt om recreatief mee te fietsen

Altec Sapphire fietsen: De voordelen op een rijtje

Een elektrische fiets heeft veel voordelen, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Ook zijn elektrische fietsen voor meerdere doeleinden geschikt. Toch onderscheidt de Altec Sapphire zich op een aantal fronten ten opzichte van andere e-bikes. Zo beschikt de Altec Sapphire e-bike over een stevig stalen frame. Hierdoor kan de fiets goed tegen een stootje. Daarnaast is de Altec e-bike uitgerust met 3 versnellingen. Dit maakt het mogelijk om op verschillende trapweerstanden te fietsen. Je kunt hierdoor altijd een ideaal traptempo aanhouden. Zo rij je eenvoudig heuvels op of tegen de wind in. Ook hebben de Altec Sapphire fietsen een AXA Solid Plus ringslot op het frame van de fiets gemonteerd. Dit is een ART 2 goedgekeurd ringslot waarmee je de fiets kunt beveiligen tegen diefstal. Door het ART 2 keurmerk kan de fiets worden toegelaten tot de fietsverzekering. Lees echter wel altijd goed de voorwaarden door van je verzekeraar. Het kan namelijk zijn dat jouw verzekeraar aanvullende eisen vraagt.

  • Stevig stalen frame, waardoor de fiets goed tegen een stootje kan
  • Uitgerust met 3 versnellingen voor een ideaal traptempo
  • AXA Solid Plus ringslot voor bescherming tegen diefstal

Waar moet je op letten als je gaat fietsen?

Voordat je op de fiets stapt is het belangrijk dat je een paar dingen controleert. Allereerst is het belangrijk dat je banden goed zijn opgepompt. Als banden te zacht zijn, moet je harder trappen om vooruit te komen. Ook zullen je fietsbanden eerder slijten als deze zacht zijn. Je zou je banden niet moeten kunnen induwen met je duimen als je op de band drukt. Een ander punt waar je op moet letten is de zithoogte. Een te laag of te hoog zadel kan ervoor zorgen dat je rugklachten krijgt tijdens het fietsen. De zithoogte is goed als je met je tenen bij de grond kunt. Tot slot is het bij elektrische fietsen ook goed om te kijken of de accu volledig is opgeladen. Als je accu niet volledig is opgeladen kan het voorkomen dat je met een lege accu komt te staan. Hierdoor heb je geen hulp meer van de elektrische motor, waardoor je mogelijk ergens kunt stranden met de fiets.

  • Kijk of de banden op spanning zijn
  • Controleer de zithoogte (je moet met je tenen de grond kunnen raken)
  • Check of de accu volledig is opgeladen als je een elektrische fiets hebt

> Damesfietsen of kinderfiets kopen? Nu met gratis verzending!