De Altec Stitch jongensfietsen; gratis verzending!

Bijna niks is voor jongens tot 10 jaar zo belangrijk als een stoere fiets. Een Altec Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Stitch jongensfiets is daarom ideaal. Deze kunt u bij Fietsen op Fietsen zowel kant en klaar laten afleveren, maar ook in een pakket voor zelfmontage. De Altec Stitch beschikt over stevige en brede zwarte banden. De wielen zijn open en spaken zijn goed zichtbaar, pas er dus op dat uw zoon niet per ongeluk met zijn broek er tussen blijft zitten. De Altec Stitch jongensfiets heeft daarnaast een prima bagagedrager en de handvaten zijn speciaal gemaakt voor extra grip. Daarbij hebben de pedalen een antislip laag en is er sprake van een dubbelzijdig spatbord op de kettingkast. Deze zwart-groen-witte fiets is een uitermate geschikte keuze voor jongens die op zoek zijn naar een stoer design, met de zekerheid van een stevige fiets.

De specificaties van de Altec Stitch (en korting)

Als ouder wilt u natuurlijk dat uw kind op een vertrouwde manier de weg op gaat. De Altec Stitch is voor verschillende leeftijdsgroepen te berijden, dus zowel voor 6-jarigen als ook voor kinderen tot 12 jaar. Eventueel kan u op de Altec Stitch nog zijwieltjes zetten, afhankelijk van de leeftijd. Het frame is van staal, waardoor de fiets beschikt over de nodige stevigheid. Daarnaast wordt een velgrem gebruikt voor de voorrem, terwijl er een terugtraprem is voor de achterrem.

  • Verlichting is zowel voor als achter aanwezig
  • Solide standaard op de fiets
  • Zelf afmonteren mogelijk
  • Bel op de fiets aanwezig
  • Geen versnellingen (one speed)

Bij Fietsen op Fietsen kunt u gebruik maken van de speciale ‘Niet goed? Geld terug’-garantie. Daarnaast bent u er zeker van dat wanneer u voor 13.00 uur een bestelling plaatst op werkdagen, de fiets al de volgende dag in huis is. Tevens kunt u wekelijks gebruik maken van interessante voordelen, zoals een gratis fietsslot of korting op de aanschafwaarde.

> De Altec Zoey omafiets: gratis thuisbezorgd in 24u!

Fietsen naar school veiliger dan ooit

Kinderen willen dolgraag naar school fietsen, zeker wanneer het mooi weer is. Uit onderzoek blijkt daarnaast dat fietsen naar school ook nog nooit zo veilig was als nu, zeker in combinatie met een stevige fiets en voldoende aandacht aan ‘veilig in het verkeer’. Toch worden kinderen steeds vaker met de auto naar school gebracht en dat is zonde. Jaarlijks stijgt het aantal kinderen dat met de auto naar school gaat, terwijl het aantal kinderen dat loopt of fietst naar school daalt. Onze tip: Laat kinderen bij prettige weersomstandigheden naar school fietsen; het is gezond én een uitlaatklep voor uw kind.

> Bekijk ook de populaire Altec Urban fiets: voor 13u besteld, morgen in huis!