Altec Sweet fietsen: Kortingen tot wel 40%!

Een fiets kopen op FietsenOpFietsen kent vele voordelen. Zo is onze webshop 24 uur per dag Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
en 7 dagen per week beschikbaar. Hierdoor kun je een fiets uitzoeken die bij jou past op het moment dat jij wil! Daarnaast worden onze fietsen altijd aangeboden voor zeer scherpe prijzen. Kortingen kunnen hierbij oplopen tot wel 40%! Soms komt het zelfs voor dat er korting op korting wordt gegeven. Schrijf je hiervoor in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle speciale acties. Een fiets als de Altec Sweet wordt ook voor een zeer scherpe prijs aangeboden. Hierbij komt ook nog eens het voordeel dat als je voor 15:00 een bestelling hebt geplaats, je de fiets de volgende dag al in huis hebt!

 • Webshop is 24/7 beschikbaar
 • Kortingen die kunnen oplopen tot wel 40%
 • Voor 15:00 = volgende dag in huis!

Altec Sweet fiets kopen: De voordelen op een rijtje

De Altec Sweet fietsen zijn prachtige fietsen die vele voordelen bieden. Deze zogenoemde moederfietsen, hebben namelijk een extra lage instap. Hierdoor kun je gemakkelijk op- en afstappen van de fiets, zelfs als je een kinderzitje voorop het stuur hebt. De 3 versnellingen die op de fietsen zijn gemonteerd zorgen ervoor dat je altijd een ideaal traptempo kunt aanhouden. Het maakt hiervoor niet uit of je wind tegen of wind mee hebt. Schakel eenvoudig naar een hogere of lagere versnelling en je kunt weer soepel trappen. Omdat de Altec Sweet als echte moederfiets wordt omschreven, is de kans groot dat door een kinderzitje het gewicht van de fiets kan toenemen. Hierdoor bestaat er meestal een grotere kans dat de fiets omvalt als deze op de standaard staat. Bij de Sweet moederfiets van Altec is dit echter niet het geval. De dubbele poot standaard zorgt er namelijk voor dat de fiets altijd stevig weggezet kan worden. Alles is eraan gedaan om het fietsen met kinderen op de fiets te vergemakkelijken.

 • Extra lage instap voor gemakkelijk op- en afstappen
 • 3 versnellingen om een ideaal traptempo aan te houden
 • Dubbele poot standaard voor extra stabiliteit

> Fietsen kopen? Vóór 15:00 besteld, morgen in huis!

Een kinderzitje voor op de fiets bevestigen

Kinderzitjes zijn er in verschillende maten. Ook bestaan er kinderzitjes van verschillende merken. Het is daarom ten zeerste aan te raden om de bijgeleverde instructies van het kinderzitje te volgen. Als je een fietsstoeltje voor op de voorkant van de fiets hebt gekocht, dan is het belangrijk dat je met de volgende dingen rekening houdt. Doorgaans zijn fietsstoeltjes voor op het stuur geschikt voor kinderen tot 3 jaar oud. Ook kan als regel worden aangehouden dat een kind niet zwaarder mag zijn dan 15 kilo voor een fietsstoeltje op het stuur. Lees altijd goed de handleiding door voor het maximaal belastbaar gewicht van jouw fietsstoeltje.

Kinderstoeltje voorop

 • Meestal geschikt voor kinderen tot 3 jaar oud
 • Meestal geschikt voor kinderen tot een gewicht van 15 kilo

Er bestaan ook fietsstoeltjes voor achterop de fiets. Deze stoeltjes worden doorgaans op de bagagedrager gemonteerd. Hierdoor kan het maximaal belastbare gewicht ook hoger uitvallen dan bij een fietsstoeltje aan het stuur. Lees hiervoor ook goed de handleiding door van het gekochte fietsstoeltje. Ook zijn er fietsstoeltjes voor achterop de fiets die aan de framebuis gemonteerd kunnen worden. Als regel kan worden genomen dat kinderzitjes achterop de fiets geschikt zijn voor kinderen tot 6 jaar oud. Als een kind een stoeltje ontgroeid is, kan er ook een kussen worden gekocht voor op de bagagedrager. Hierdoor kan een kind langer achterop zitten, zonder dat hij of zij pijn krijgt aan zijn of haar billen.

Kinderstoeltje achterop

 • Meestal geschikt voor kinderen tot 6 jaar oud
 • Verkrijgbaar in stoeltjes voor op de bagagedrager of aan de framebuis
 • Losse kussens beschikbaar voor op de bagagedrager

> Gratis verzending: damesfiets & kinderfietsen!