Altec Zoey omafiets; gratis verzending!

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de Altec Zoey omafiets een typische meisjesfiets. Het model Lees door

Set Ascending Direction

69 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

69 producten in totaal

Page
Filter
per page
doet in alles denken aan de tijd van oma, maar het design van vroeger is tegenwoordig weer helemaal in de mode. Een lage opstap, heerlijk zadel en gebruiksvriendelijk stuur maken van deze fiets een ware must voor uw (klein)dochter. Bij Fietsen op Fietsen zijn de Altec Zoey omafietsen verkrijgbaar met een wielmaat van 20 inch. Profiteer van onze flinke korting, want u betaalt nu geen 199 euro, maar slechts 179 euro. Doet u een bestelling voor 13.00 uur, dan beloven wij u dat de fiets morgen al in huis is. De framemaat van deze fiets is 32 en het frame is gemaakt van staal. Perfect voor meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot 8 jaar (en leuk om te krijgen op je verjaardag).

Profiteer van alle voordelen op deze omafiets

Altec is een groot merk in de markt van kinderfietsen. De Zoey omafiets is hier geen uitzondering op, met haar romantische design en stevige basis. Op de Altec Zoey zit zowel voor als achter LEDverlichting. Remmen kunt u doen door gebruik te maken van de terugtraprem. Zowel het stuur, als ook het zadel zijn daarnaast in hoogte te verstellen, dus de fiets kan langere tijd mee. Waarover beschikt de Altec Zoey omafiets nog meer?

  • Een gesloten kettingkast
  • Snelbinders op de bagagedrager (achter)
  • Een rek op de voorkant van de fiets voor bijvoorbeeld een tas
  • Aluminium velgen

De Altec Zoey is perfect voorbereid om de donkere dagen. Niet alleen is er sprake van LEDverlichting op zowel voor- als achterkant, ook beschikt dit type fiets over reflecterende elementen. Zo is uw dochter altijd goed te zien in het donker. Op de fiets zit nog geen bel en ook geen slot, deze kunnen beide los aangekocht worden. De fiets fungeert uit een one speed principe, dus er zit meer één versnelling op. De overwegend witte fiets is verkrijgbaar met zwarte of roze elementen.

> Korting tot 40% op het gehele assortiment Altec Urban fietsen!

De geschiedenis van de fiets

De voorloper van de fiets werd in Frankrijk uitgevonden, al in het jaar 1771. In 1817 werd de loopfiets zonder besturing officieel gepresenteerd. Sindsdien zijn de ontwikkelingen snel gegaan. In 1885 werd voor het eerst een modelfiets gepresenteerd die in alles lijkt op de hedendaagse fietsen, dit heette destijds de veiligheidsfiets. Deze fiets kreeg, net als tegenwoordig, een wielaandrijving via de ketting. Het hoge en lage wiel werden ingeruild voor twee wielen van gelijke grootte. De vraag naar fietsen nam toe rondom de beide Wereldoorlogen en door het toenemende forensenverkeer. De fiets van tegenwoordig heeft nog altijd het uiterlijk die in 1885 ook werd gepresenteerd door James Starley.

> Bekijk ook de Altec Urban 20 inch fiets: Voor 13u besteld, morgen in huis!