Sorteren op:

Altec Urban 24 inch fietsen: Voor 15:00 besteld = Morgen in huis

Een stoere fiets voor je dochter of juist een mooie roze exemplaar. Met de Altec Urban Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
fietsen met een 24 inch wielmaat kun je alle kanten op. De Altec fietsen zijn praktisch én stijlvol. Daar kan je dochter vol trots op rondfietsen. Bestel een Altec Urban 24 inch fiets vandaag nog vóór 15:00 en krijg je het mogen gratis thuis op de stoep.

Fietsen Altec Urban 24 inch: accessoires

Wat is een transportfiets zonder transportrek? Bij aankoop van een 24 inch Altec Urban fiets, zit een voorrekje er automatisch bij. Ook een bel, snelbinder en stuurslot en verlichting is inbegrepen. Zo kan je kleine meid volledig uitgerust en veilig de weg op. Ze is in het donker goed te zien door de lampen en de fiets klapt niet om door het fietsslot.

Kies de juiste maat

Vergroot de veiligheid nog meer door te kiezen voor de juiste inchmaat. Wat vaak wordt gedacht is om de fiets op de groei te kopen. Zo kun je een paar jaar vooruit met de fiets maar het is niet de veiligste optie. Door de juiste inchmaat, verklein je de kans enorm op vervelende valpartijen.

Op een te kleine fiets is er weinig afstand tot het stuur. Dit maakt bochten maken lastig. Merk je dat de knieën te veel gebogen zijn? Dan is een grotere maat nodig. Bekijk dan eens de Altec Urban 26 inch fiets of richt je op onze Altec Urban 28 inch fiets. De beste maat is als de voeten plat op de grond kunnen staan als ze op het zadel zit. De juiste maar meisjesfiets bepaal je aan de hand van de lichaamslengte:

  • 10 inch: 85-100 cm
  • 12 inch: 95 cm
  • 14 inch: 100 cm
  • 16 inch: 105 cm
  • 18 inch: 110 cm
  • 20 inch: 115cm
  • 22 inch: 122 cm
  • 24 inch: 130 cm
  • 26 inch: 145 cm
  • 28 inch: 145+ cm

Rond de 130 cm heeft je dochter dus de ideale lengte voor een Altec Urban 24 inch fiets. Ongeveer elk anderhalf jaar zal je dochter een grotere inchmaat nodig hebben. Is ze al de 145 cm gepasseerd? Dan is het tijd om over te stappen op een heuse damesfiets.

Altec Urban 24 inch fiets: afmonteren

We bezorgen de Altec Urban 24 inch fiets de volgende dag gratis bij je thuis. De Altec Urban 24 inch fiets is dan deels gemonteerd. De laatste delen zet je zelf in elkaar. Denk hierbij aan het zadel en het stuur. Ook steek je het voorspatbord en het voorwiel in de voorvork. Dit doe je eenvoudig zelf met de bijgeleverde handleiding of bekijk de handleiding online.