Beach cruisers 18 inch: Gratis verzending in 24 uur

Zodra je een nieuwe 18 inch beachcruiser voor je kind gaat aanschaffen zijn er een aantal Lees door

Set Ascending Direction

30 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

30 producten in totaal

Page
Filter
per page
belangrijke aandachtspunten. Welk merk kies je en welke merken zijn goed? Bij de keuze voor een bepaald merk wordt er vaak een keuze gemaakt op basis van persoonlijke voorkeur. Het kan zijn dat je van vrienden of familie gehoord hebt dat een bepaald merk goed is. Ook kan het zo zijn dat je jouw persoonlijke voorkeur voor een bepaald merk geeft om de uitstraling van de fiets. De volgende kleuren zijn zeer populair bij het aanbod van beachcruisers:

  • Blauw
  • Geel
> Peuterfiets met zijwieltjes: Profiteer van gratis bezorging!

Beachcruiser meer dan een merk

Beachcruiser is een fietsmerk dat als goed voorbeeld kan worden genomen. Dit is een zeer populair merk dat fietsen levert van zeer hoge kwaliteit. Tevens beschikken alle modellen en fietsen van dit merk over een unieke uitstraling. Is jouw kind tussen de 4 en 7 jaar? Dan is een Beachcruiser 18 inch geschikt. Bij een cruiser 18 inch wordt tevens een kledingmaat van 104 tot 116 cm gehanteerd. In sommige gevallen kan het zo zijn dat een 18 inch cruiser iets te klein is voor het kind, neem dan een kijkje bij de 20 inch beach cruiser. Er kan dan uiteraard keuze worden gemaakt uit een grotere maat fiets. Over het algemeen wordt er bij deze leeftijd en kledingmaat echter een 18 inch Beachcruiser aangehouden.   

Het totale aanbod aan goedkope fietsen vind je hier. Bekijk ook onze Popal Little Miss 14 inch fietsen: Verzending = gratis!