Beachcruiser 22 inch: Gratis verzending in 24 uur

Wanneer men een nieuwe kinderfiets gaat aanschaffen, is er keuze uit enorm veel verschillende fietsen. Verschillende Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
modellen, verschillende merken, verschillende kleuren, verschillende maten en ga zo maar door. Dus hoe weet je nou welke fiets je moet kiezen en welke geschikt is voor jouw kind?

Nieuwe cruiser fiets 22 inch aanschaffen

Wanneer je een nieuwe fiets gaat aanschaffen voor je zoon of dochter kom je voor diverse keuzes te staan. Hierbij kun je denken aan, welk merk fiets ga ik aanschaffen, welke grootte is geschikt, welke kleur vind mijn kind leuk enzovoort. Het is handig om jezelf in te lezen over een aantal van deze vragen. Zo kun je uiteraard bij het kind informeren wat voor fiets hij of zij graag zou willen. Op basis daarvan kun je gaan kijken naar de verschillende merken fietsen. De volgende kleuren zijn verkrijgbaar:

  • Wit
  • Zwart

Een bekend merk dat veel verkocht wordt is Beachcruiser. Dit zijn uitstekende fietsen van zeer hoge kwaliteit. Tevens beschikken alle Beachcruiser fietsen over een zeer unieke uitstraling. Met een Beachcruiser heb je keuze uit verschillende soorten fietsen zoals oma fietsen, jongensfietsen, meisjesfietsen en ga zo maar door.

> Koop online een zijwieltjes fiets: Vandaag besteld = bezorging binnen 24 uur!

De juiste maat

Een belangrijk onderdeel van het aanschaffen van een nieuwe fiets is, welke maat is juist. Er is een handige tip die gebruikt kan worden bij het kiezen van de juiste maat fiets. Indien het kind tussen de 7 en 9 jaar oud is, kan een Beachcruiser 22 inch geschikt zijn. Bij een 22 inch beachcruiser wordt ook wel de kledingmaat 122 – 128 cm gerekend. Indien het kind over deze leeftijd en deze kledingmaat beschikt, is een 22 inch cruiser geschikt. Het kan uiteraard voorkomen dat het kind iets groter of kleiner is dan het gemiddelde op deze leeftijd. In dit geval kan er gekozen worden voor een kleinere of grotere maat dan een cruiser 22 inch. Is de 22 inch een te kleine maat? Kijk dan bij de cruiser fiets 24 inch.

Het complete overzicht aan goedkope fietsen online vind je hier. Ook voor het kleinere zusje een nieuwe fiets kopen? Bekijk dan snel de Little Miss Popal 14 inch fiets!