• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Beach cruisers 24 inch: Gratis verzending in 24 uur

Veel kinderen groeien enorm snel, en zijn daardoor na verloop van tijd over hun fiets heen gegroeid. Het is dan de hoogste tijd om een nieuwe fiets aan te schaffen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hierbij heb je dan keuze uit verschillende soorten fietsen, modellen en merken. Uiteraard wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen jongensfietsen en meisjesfietsen. Dit verschil is vaak duidelijk terug te zien in de fietsen en de uitstraling die de fiets heeft. Bij het aanschaffen van een nieuwe beach cruiser kinderfiets heb je keuze uit enorm veel verschillende merken. Een voorbeeld van een fietsen merk is Beachcruiser. Veel mensen fietsen op deze fietsen rond. Onder andere omdat ze van zeer hoge kwaliteit zijn, maar ook omdat ze een enorm unieke uitstraling hebben. De beachcruiser zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten. De meeste modellen in deze categorie zijn verkrijgbaar in een grotere of een kleinere maat.

De volgende kleuren zijn verkrijgbaar:

- Blauw
- Roze
- Wit
- Zwart

Beachcruiser model: kinderfiets

De Beachcruiser fietsen zijn ook verkrijgbaar in kinderfietsen. Deze zijn dus iets kleiner van maat. Maar hoe weet je nou welke maat geschikt is? De Beachcruiser 24 inch is een fiets geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Voor de cruiser 24 inch wordt ook wel een kledingmaat van 128 – 140 cm aangehouden. Mocht een 24 inch cruiser toch iets te klein zijn dan kan er keuze worden gemaakt uit een andere maat. Voor een unieke en leuke fiets heb je met een 24 inch Beachcruiser de juiste fiets. Zoekt u een maatje groter? Kijk dan bij de beach cruisers 26 inch. Is dit toch niet wat u zoekt en bent u op zoek naar een andere goedkope fiets? Kijk dan snel!