Hip & trendy: de beachcruiser 28 inch

Een fiets is een al jaren oud voertuig dat door enorm veel mensen gebruikt wordt. Ook Lees door

Set Ascending Direction

187 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

187 producten in totaal

Page
Filter
per page
tegenwoordig wordt er nog veel gebruik gemaakt van de fiets, ondanks dat er ook andere voertuigen zijn zoals auto’s. In de loop der jaren zijn er enorm veel ontwikkelingen geweest rondom fietsen. Zo kregen ze nieuwe kleuren, nieuwe uitstralingen en is er een breed aanbod van diverse merken. Hierdoor kan het soms erg lastig zijn om de juiste fiets te kiezen, doordat het aanbod zo breed is. Wanneer je een nieuwe fiets gaat aanschaffen voor je kind wordt er als eerst onderscheid gemaakt tussen een jongensfiets en een meisjesfiets.

Diversiteit aan merken

Het tweede aandachtspunt kan zijn de diverse merken fietsen. Een bekend merk op het gebied van zowel volwassenen fietsen als kinderfietsen is Beachcruiser. Beachcruiser is een bekend merk dat van veel klanten de voorkeur krijgt. Zij bieden een breed assortiment aan met diverse soorten fietsen, en tevens met verschillende uitstralingen. Alle fietsen zijn uniek.

Op zoek naar de juiste inchmaat voor uw beachcruiser

Zodra men een fiets naar keuze heeft gevonden is het van belang om te gaan kijken naar de maat van de fiets. Welke maat geschikt is hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de leeftijd van het kind en de kledingmaat van het kind. Zo hoort bij een cruiser 28 inch een leeftijd vanaf 14 jaar. Deze maat is dus specifiek gericht op tieners. Mocht een Beachcruiser 28 inch toch iets te groot zijn dan kan er worden gekozen voor een andere maat. Zo beschikt het merk Beachcruiser onder andere over de volgende maten: 20 inch, 22 inch, 24 inch, 26 inch en 28 inch Beachcruiser. Voor tieners is een 28 inch cruiser een leuk verjaardagscadeau!

Vindt u geen geschikte beachcruiser in deze categorie? Bekijk het volledige aanbod & klik op > beachcruiser.