Sorteren op:

Blauwe jongensfiets 26 inch: Verzending in 24 uur!

Uw keuze valt op een blauwe jongensfiets 26 inch? Dan hebt u nog een aantal aspecten Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
waarmee u rekening kunt houden bij het uitzoeken van de ideale fiets voor jongens in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Bijvoorbeeld of het een fiets met of zonder versnellingen moet worden en welk design krijgt eigenlijk de voorkeur? Bij Fietsenopfietsen.nl is het aanbod met jongensfiets in het blauw zeer divers samengesteld. Er kan dan ook gekozen worden voor een blauwe jongensfiets 26 inch in een mountainbike model, transportmodel of bijvoorbeeld in een sportieve stadsmountainbike. Er zijn fietsen die helemaal blauw zijn en modellen die bijvoorbeeld met wit of prijs gecombineerd worden.

Jongensfiets blauw 26 inch: Gratis verzending!

Fietsenopfietsen.nl streeft een zo klantvriendelijk mogelijke service na. Dat is ook een reden waarom wij de door u bestelde jongensfiets blauw 26 inch morgen al kunnen leveren als u de bestelling in de ochtend bij ons is gedaan. Ook vinden wij dat de transportkosten niet voor uw rekening hoeven komen. Daarom verzenden wij alle fietsen gratis. Het gratis transport en de snelle service voor het bezorgen worden met nog andere voordelen gecombineerd. Zo kunt u altijd een keuze uit meerdere betaalopties maken als u gelijk wilt afrekenen. Verder bieden wij onze klanten graag het gemak om voor het achteraf te betalen te kiezen, waarbij de factuur pas wordt verstrekt nadat de fiets op het gewenste adres door u in ontvangst is genomen.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.