Sorteren op:

Blauwe mamafietsen: tot 40% korting!

Blauwe mamafietsen beschikken over een gemakkelijke instap. Dat is ideaal als u met een kindje voorop Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
in het fietsstoeltje wilt opstappen. Er wordt ruimte genoeg geboden voor het fietsstoeltje. Doordat er sprake is van een breder of hoger stuur wordt op de blauwe mamafiets ook gemak geboden tijdens het fietsen. De frames zijn van stevig materiaal gemaakt en bovendien is er doorgaans sprake van een extra stevige fietsstandaard waar de blauwe mamafietsen over beschikken.

Kinderen groeien op een gegeven moment uit het fietsstoeltje en kunnen op een bepaalde leeftijd zelf fietsen. Ook dan is het uiteraard nog ideaal om op een mamafiets blauw te fietsen. Het comfort en gemak blijven namelijk aanwezig. Dit is overigens ook een reden dat niet alleen moeders, maar ook andere dames graag voor deze damesfiets kiezen. Het comfort en gemak zijn standaard van toepassing.

Mamafiets blauw met gratis verzending

Een blauwe mamafiets wordt binnen 24 uur verzonden. Dat betekent dat wij de garantie bieden op een snelle bezorging van alle blauwe mamafietsen die overigens op voorraad beschikbaar zijn. Indien het zo is dat wij de bestelling van een blauwe mamafiets voor 13.00 uur binnen krijgen dan kunt u de volgende dag al uitkijken naar de komst van de bestelling. De mamafietsen blauw worden bovendien geleverd met gratis verzending.

> Bekijk alle mamafietsen!

Kies zelf uw betaalmethode!

Met betrekking tot de betaling heeft u de keuze uit de opties die beschikbaar zijn. Wilt u direct afrekenen dan kunt u tijdens het afronden van het bestelproces een keuze maken. Wij bieden u echter tevens de optie om de rekening pas te betalen nadat u de mamafiets blauw thuis bezorgd heeft gekregen. Als u in een plaats woont waar veel diefstallen voorkomen, kan aangeraden worden om een fietsverzekering af te sluiten met een dekking tegen diefstal van de fiets.

> Een andere goedkope damesfiets kopen?

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.