Sorteren op:

Bruine transportfietsen dames: korting tot 40%

Bruine transportfietsen dames staan voor het beste comfort en gemak dat u iedere keer weer ervaart Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
tijdens het fietsen. De kwaliteit is gegarandeerd voor alle dames transportfietsen bruin. Dat betekent dat de trappers soepel ronddraaien en het remsysteem uitstekend functioneert. Comfort en gemak wordt op de dames transportfiets bruin eveneens geboden met het voorrek, waarop u veilig een tas kunt meenemen.

Het voorrek van de transportfietsen dames bruin biedt nog een voordeel. U kunt namelijk de keuze maken om er een fietsmand of een fietskrat op te plaatsen. Deze hebben wij in het assortiment beschikbaar. Het voordeel van een fietsmand of fietskrat is dat u met de transportfiets dames bruin dan nog gemakkelijker een boodschapje op de fiets kunt doen. De boodschappen kunt u dan namelijk in de mand of houten krat plaatsen.

Bruine dames transportfiets kopen

Als u een bruine transportfiets dames koopt bij Fietsenopfietsen.nl dan is de snelle bezorging een serviceaspect waar u op kunt rekenen. Wij garanderen namelijk dat dames transportfietsen bruin die voor 13.00 uur bij ons besteld worden de volgende dag al aan de deur geleverd worden. Deze garantie kan gegeven worden omdat wij over een ruime voorraad beschikken. De dames transportfiets bruin van uw keuze wordt dan ook vanuit deze voorraad geleverd.

> Bekijk alle transportfietsen

Géén verzendkosten

Er komt nog bij dat voor alle transportfietsen dames bruin geldt dat verzendkosten niet in rekening worden gebracht. De verzending van de transportfiets dames bruin van uw keuze is dan ook helemaal gratis. Mocht u ten aanzien van de betaling een voorkeur hebben om pas na ontvangst van de bestelling de rekening te voldoen dan behoort dat bij ons tot de mogelijkheden. Uiteraard is het eveneens mogelijk om nu meteen bij de bestelling online af te rekenen.

> Terug naar het aanbod: transportfiets dames