Sorteren op:

Crèmekleurige beachcruisers 20 inch: gratis verzending!

Crèmekleurige beachcruisers 20 inch blinken uit met een origineel design, maar ook met het gemak en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
comfort dat geboden wordt. De basis voor het originele ontwerp wordt gevormd door het frame dat op een bijzondere manier vorm heeft gekregen. Het brede stuur van de 20 inch beachcruisers crème is een ander uniek kenmerk. De zithouding op een 20 inch beachcruiser crème zorgt voor een optimaal comfort.

Bovendien is het zadel comfortabel gevormd van de beachcruisers 20 inch crème en is er standaard sprake van gebruiksvriendelijke eigenschappen. Het unieke frame in combinatie met het minimalistische karakter spreekt tot de verbeelding. Door de gebruiksvriendelijk eigenschappen van een beachcruiser 20 inch crème kan uw kind deze fiets altijd goed onder controle houden. Het remsysteem is veilig en bestaat over het algemeen uit een terugtraprem al dan niet in combinatie met een enkele handrem aan het stuur.

20 inch beachcruiser crème voor kinderen van 6 tot 8 jaar

Een crèmekleurige beachcruiser 20 inch is voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar ontworpen. Dat heeft te maken met de inchmaat van de 20 inch beachcruisers crème die namelijk is afgestemd op de gemiddelde lengte van kinderen in deze leeftijdsgroep. Nu is een kind van 6 jaar doorgaans wat kleiner dan een kind van 7. Daarom is het zadel en het stuur van iedere 20 inch beachcruiser crème in hoogte verstelbaar.

> Ook de jongensfiets 20 inch categorie bekijken?

Vergeet niet de hoogte goed in te stellen!

U kunt dan ook altijd uw kind de ideale zithouding op een beachcruiser 20 inch crème laten aannemen door het zadel en het stuur in de goede hoogte in te stellen. De beachcruisers 20 inch crème zijn op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Bestelt u voor 13.00 uur? Dan kunt u morgen al naar de bezorging uitkijken. Verzendkosten worden overigens niet in rekening gebracht.

> Bekijk alle goedkope kinderfietsen!