Sorteren op:

Crèmekleurige omafietsen 22 inch: gratis bezorging!

Crèmekleurige omafietsen 22 inch zijn ideaal om elke dag op te fietsen. Kinderen in de leeftijd Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
van 7 tot 9 jaar waarvoor de 22 inch omafietsen crème geschikt zijn, fietsen gemiddeld al vaak. Bijvoorbeeld naar school of met de ouders mee om boodschappen te doen of naar een sportclub te gaan. Een 22 inch omafiets crème biedt daarbij optimaal fietsgemak en groot comfort.

De omafietsen 22 inch crème zijn dus ideaal voor elke dag en hebben bovendien als voordeel dat er jaren op gefietst kan worden. U verstelt simpelweg het zadel en het stuur in hoogte als uw kind gegroeid is. Zo kan uw kind meerdere jaren fietsen op omafiets 22 inch crème. De fietsen zijn overigens standaard voorzien van een bagagedrager. Met snelbinders kan dan ook gemakkelijk een tas meegenomen worden.

Omafiets 22 inch crème: een originele kleur

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat u de beste keuze maakt voor een crèmekleurige omafiets 22 inch. Daarbij kunt u eventueel samen met uw dochter de mogelijkheden bekijken om een keuze te maken. Verder raden wij aan om uw kind een fietshelm te laten dragen tijdens het fietsen op een 22 inch omafiets crème. Wij hebben deze beschikbaar. Die kunt u dan ook bestellen naast de bestelling uit het aanbod van 22 inch omafietsen crème.

> Terug naar de 22 inch omafiets

Op voorraad

De omafietsen crème 22 inch zijn voorradig. Dat heeft als voordeel dat wij u de garantie kunnen geven dat de omafiets crème 22 inch binnen een dag na uw bestelling al bezorgd kan worden. Het hangt dan wel af van het tijdstip van de bestelling. Bestellingen voor 13.00 uur worden de volgende dag aan huis geleverd met gratis verzending.

> Bekijk alle omafietsen