Sorteren op:
Blauwe damesfiets

Blauwe damesfietsen: Korting tot 40%!

Deze damesfietsen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Je kunt een damesfiets op een zeer Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
eenvoudige manier bestellen bij Fietsenopfietsen.nl. Je kunt deze blauwe damesfietsen filteren op verschillende factoren. Je kunt zoeken op factoren zoals de maat, kleur, prijs of op het merk. Op deze simpele manier kun je jouw Ideale fiets vinden. Bij Fietsenopfietsen.nl kun je eenvoudig betalen voor je blauwe damesfiets. Je kunt gebruikmaken van Ideal, PayPal, Mastercard, visa of een bankoverschrijving. Bestel je vanuit België? Dan kun je gebruikmaken van Mister Cash. Een omafiets bestellen is overzichtelijk en simpel. Je moet eerst je gegevens invoeren, daarna moet je de verzendwijze aanduiden, je betaalinformatie doorgeven en als laatste krijg je een overzicht van de bestelling. Blauwe omafietsen die je hier koopt zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen dat je comfortabel en snel van A  naar B komt. Je hoeft voor de damesfietsen geen verzendkosten te betalen.

Mooie blauwe damesfietsen voor iedereen

damesfietsen zijn in eerste instantie ontworpen voor vrouwen, maar omafietsen zijn uiteraard ook geschikt voor jongens en mannen. Blauwe damesfietsen zijn geschikt voor vele doeleinden. Deze fietsen zijn geschikt voor jongens en meisjes die naar school moeten fietsen, jongeren die met hun sporttas naar de sportclub moeten en voor volwassenen die naar het treinstation moeten fietsen. Laat de eindgebruiker meebeslissen, zo maak je altijd de beste beslissing.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.