Damesfiets 28 inch kopen: gratis verzending!

In dit assortiment vind je al onze damesfietsen 28 inch. Bij het online bestellen van een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

13 producten in totaal

Filteren

13 producten in totaal

Filteren
damesfiets is het belangrijk dat je rekening houdt met de inch maat. Zo is de damesfiets 28 inch geschikt voor kinderen boven de 12 jaar en langer zijn dan 145 cm. Bij iedere lengte is er een geschikte fiets. Koop eerder een te grote fiets dan een te kleine fiets. 28 inch damesfietsen zijn niet alleen geschikt voor meiden, maar ook voor jongens.

De trend van de afgelopen tien jaar toont ons dat steeds meer jongens gebruikmaken van het model damesfiets. De belangrijkste punten voor een jongen om een damesfiets niet te gebruiken is de kleur en de aanwezigheid van een fietsmandje. Roze staat natuurlijk niet stoer en een fietsmandje is oubollig. Dat begrijpen wij!

Zwart, wit of een opvallende 28 inch damesfiets

Welke kleur past het beste bij jou of de eigenaar van de nieuwe fiets? Wij bieden een breed scala aan kleurrijke 28 inch damesfietsen. Kwaliteit vind je in de kleinste details. Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende soorten standaarden worden aangeboden? Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren voor de standaarden.

Tot slot adviseren wij je om een slot te kopen dat is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. In de winkelwagen is het mogelijk om een kettingslot te bestellen bij jouw product. Met een kwalitatief slot kun je nog langer van jouw 28 inch fiets genieten. Bestel je fiets voor 15:00 uur en ontvang je bestelling binnen 24 uur.

De damesfiets is enorm populair, omdat het een fiets met lage opstap is. Naast de 28 inch damesfietsen zijn er nog tal van andere damesfietsen. Neem een kijkje bij het volledige assortiment. Klik op damesfietsen.

Damesfiets 28 inch goed onderhouden

Als je een damesfiets 28 inch gaat kopen, dan wil je heerlijk kunnen fietsen en het liefste zo lang mogelijk van je fiets genieten. Het is daarom ontzettend belangrijk om jouw 28 inch damesfiets goed te onderhouden. Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk dat je regelmatig langs de fietsenmaker gaat voor een goede onderhoudsbeurt. Maar klein onderhoud kan je natuurlijk zelf doen. Denk hierbij aan:

  • Houd het frame goed schoon
  • Houd de fiets roestvrij
  • Plak de banden als ze lek zijn
  • Vervang de lampjes zelf
  • Voor de handige mensen onder ons: Smeer zelf de ketting
  • Zorg voor goede bandenspanning
  • Check regelmatig alle bouten, moeren en schroeven

Als er iets mis is, ga dan direct naar de fietsenmaker. Zitten er spaken los, werkt de rem niet meer goed of trapt de fiets niet meer goed, ga naar de fietsenmaker. Dit zijn problemen die normaliter alleen maar verergeren en ervoor zorgen dat de fiets kapot gaat. Onderhoud jouw damesfiets 28 inch goed!

 > Verzending = gratis: Bekijk nu de dames stadsfiets óf de kinderfietsen!

Andere interessante producten:

Vanaf welke lengte is een 28 inch damesfiets geschikt?

Vanaf 145 cm kun je al prima op een 28 inch fiets fietsen. Gemiddeld genomen ben je rond de 145 cm rond je 12e levensjaar. Het voordeel aan de 28 inch fietsen is dat je de hoogte van het zadel en het stuur makkelijk hoger kunt zetten.

Zitten er op de damesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Niet alle modellen damesfietsen hebben een versnelling, maar wel de meeste! Zo kun je kiezen uit 3, 6, 7, 8 of 21 versnellingen.

Kun je de damesfietsen ook met voorrekje aanschaffen?

Dat kan. Afhankelijk van het model zit er wel of niet een voorrekje op. Daarnaast is het bij sommige modellen ook optioneel. Vink in het filtermenu aan wat jouw wensen zijn en zo kom je weer een stap dichter bij jouw droomfiets.