• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Mamafiets kopen: super handig in gebruik

De mamafiets wordt in de volksmond niet vaak gebruikt, maar hoogstwaarschijnlijk ziet u de fiets al langer over de fietspaden fietsen dan u denkt. Mamafietsen zijn niet nieuw en worden al ruim een decennia aangeboden.

33 artikel(en)

33 artikel(en)

De mamafiets is, zoals de naam het al verraad, gespecialiseerd op mama’s. Het is een luxe fiets met nét dat ene stukje meer degelijkheid en stevigheid dan de reguliere fietsen. Tevens zijn de meeste mamafietsen geschikt om twee kinderen mee te nemen op de fiets. Graag zetten wij de voordelen van een mamafiets voor u op een rijtje:

✔ Lage opstap
✔ Geschikt voor fietsstoeltjes
✔ Geschikt voor zware spullen
✔ Robuust stalen frame
✔ Een breder of hoger stuur
✔ Goede handremmen en versnellingen
✔ Stevig standaard

Dit zijn slechts zes voordelen van een mamafiets. Al met al kunt u denken aan een betrouwbare en stevige fiets, geschikt voor kinderen of andere zware spullen in combinatie met alle luxe snufjes zoals versnellingen, remmen en een lage opstap. Een mamafiets is zeker een verstandige keuze. Bij Fietsenopfietsen.nl vind je altijd een geschikte mamafiets bij uw budget en scherpe aanbieding voor uw vrouwenfiets. Kwaliteitsfietsen voor internetprijzen!

 Liever een fiets met lage instap? Klik op de link en navigeer naar de overzichtspagina met alle fietsen met een lage opstap.

Wat is de ideale mamafiets?

Met een ruim assortiment aan mamafietsen is er geen garantie om te zetten dat er één mamafiets de meeste ideale fiets is. De ideale mamafiets is per persoon verschillend en afhankelijk van eigen smaak en ervaringen. Wel kunnen we met zekerheid zeggen dat bovenstaande voordelen voor alle fietsen in het assortiment gelden. Voor nog meer comfort kunt u een kijkje nemen bij de damesfiets met versnellingen. Dit geeft u net dat ene beetje extra gemak dat u zoekt!