Sorteren op:

Falk traptractor: gratis thuis bezorgd

Op een echte Falk traptractor rondcrossen, wie wilt dat niet? De stoere Falk traptractor is een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
geliefd speelgoed voor ieder kind dat van het buitenleven houdt. De boer(in) in spé rijdt straks niet zomaar op een tractor. Maar op een echte traptractor mét aanhanger!

De geschiedenis van de Falk traptractor

De traptractor Falk is ontworpen en gemaakt door het Franse merk Falk Toys. Sinds 1947 maken zij buitenspeelgoed voor kinderen. En dát is zeker te zien aan de prachtige Falk traptractor. Een mooi ontwerp, van hoge kwaliteit en kinderen zijn er stuk voor stuk dol op. Niet voor niets is de Falk traptractor een veel gegeven verjaardagscadeau. Kwaliteit en dus jarenlang speelplezier.

Voor de kleintjes: de Falk traptractor

De Falk traptractor heeft is geschikt voor de kleintjes. Met een framemaat van 54 cm passen de meeste kinderen vanaf 2 jaar erop. Natuurlijk groeit het ene kind anders dan het andere kind. Past je kind eenmaal op de tractor? Dan kan hij of zij er nog jaren van genieten. Dankzij het verstelbare zitje.

We weten als geen ander hoe enthousiast je kunt worden – als volwassene – wanneer je een kind blij ziet rondracen. Toch is het niet verstandig om ook een rondje te rijden op de traptractor Falk. Het verschilt per type tractor, maar het maximumgewicht ligt tussen de 30 kg en 50 kg.

Allerlei kleuren en types

Groen, rood. De typische boerenkleuren. Onze Falk traptractors zijn uiteraard in deze kleuren te leveren. De tint groen of rood kan nogal verschillen, dus kies de mooiste uit. Ook gele velgen zijn beschikbaar.

Welke type van Falk traptractors zijn er te leveren?

  • Falk Supercharger
  • Falk Case IH
  • Falk Claas Arion
  • Falk Garden Master
  • Falk Claas Axos

Falk traptractor onderdelen

Als een echte boer wil je graag weten hoe de vork in de steel zit. Een tuinder of boer kent zijn gereedschappen en voertuigen als geen ander. Wat zijn de Falk traptractor onderdelen eigenlijk? In grote lijnen bestaat de traptractor Falk uit de tractor zelf en de aanhangwagen. De aanhangwagen is een super leuke uitbreiding, wat de fantasie van ieder kind in de vrije loop laat. Grond, zand, steentjes of wat te eten en te drinken.

De aanhangwagen van de Falk traptractor is multifunctioneel. Valt er niks te laden of te lossen? Dan is het een kwestie van de aanhangwagen loskoppelen van de traptractor Falk. Want dat kan in een mum van tijd. Zo kun je zelf kiezen of je voor snelheid gaat of voor effectiviteit. Zonder of met aanhangwagen.

Afhankelijk van het model hebben sommige Falk traptractors een schep/voorrek. Het verstelbare zitje van dit speelgoed zorgt ervoor dat de trotse eigenaar van deze tractor mee kan groeien.