Fiets met lage instap: Gratis verzending!

Herenfietsen hebben een stang om het frame extra stevig te maken, bij damesfietsen zit deze stang Lees door

Van laag naar hoog sorteren

63 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

63 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
een stukje lager en bij een lage instapfiets is deze haast gelijk aan de grond. Het frame van deze zogenaamde lage instap fiets is zodanig ontworpen dat je gemakkelijker op- en af kan stappen. Ideaal wanneer je kinderen vervoert op de fiets of wanneer je mobiliteitsproblemen hebt. Bekijk ons aanbod fietsen en kies je favoriete fiets met lage instap.

Voordelen van een lage instapfiets

Op- en afstappen van een fiets met lage instap is vele malen gemakkelijker dan het op- en afstappen op een gewone fiets. Dat komt omdat je veel minder lang je gewicht op één been hoeft te dragen. Naast dat je comfortabel kan op- en afstappen kent een lage instapfiets nog meer voordelen:

  • Je fietst comfortabeler, omdat je iets naar voren trapt door de lage instap en zitpositie achter de trapas
  • Je hebt een meer ergonomische houding
  • De lage instapfiets is verkrijgbaar in diverse framehoogtes
  • Je kunt gemakkelijker met je voeten bij de grond komen

Bekijk je ons assortiment, dan zul je zien dat wij diverse merken kleuren. Binnen deze merken heb je ruime keuze uit specifieke modellen en kleuren. Bekijk een het aanbod en kies je favoriet. Om het je gemakkelijker te maken is het handig om gebruik te maken van de filters in het navigatiemenu. Zo vind jij de fiets met lage instap die aan je wensen voldoet.

Groot aanbod fietsen met lage instap

De lage instap damesfiets staat ook wel bekend als moederfiets omdat het een ideale fiets is om kinderen in een fietszitje in te vervoeren. Het is echter niet alleen een fiets voor moeders, want iedereen die voor gemak kiest, kan de keuze maken om op deze comfortabele fiets te fietsen. Naast damesfietsen hebben wij ook de volgende fietsen in ons assortiment:

  • Lage instapfiets voor kinderen
  • Elektrische fiets met lage instap
  • Seniorenfiets

Je kunt al snel fietsen op een damesfiets met lage instap, want deze damesfietsen hebben wij op voorraad. Wij kunnen de fiets binnen een dag al bij je thuis of op een ander bezorgadres leveren. In dat geval is het nodig om de fiets voor 16.00 uur te bestellen. De fiets lage instap wordt overigens gratis door ons verzonden.