Nieuwe fietsen: Gratis verzending in 24 uur

Een nieuwe fiets bij een online fietsenwinkel kopen heeft verschillende voordelen. Zo heb je meer keuze Lees door

Set Ascending Direction

264 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

264 producten in totaal

Page
Filter
per page
dan je in een fysieke winkel hebt, doordat er online geen beperking aan ruimte is. Online hoef je dus niet een fiets te kopen in een kleur welke je eigenlijk niet wilt. Omdat je niet naar de winkel hoeft ben je ook veel minder tijd kwijt, je hoeft alleen de bestelling te plaatsen en je hebt de fiets in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Een fiets online bestellen is dus goedkoop, snel en makkelijk. Bij onze fietsen heb je na aanschaf de mogelijkheid een recensie achter te laten. Ga je nog een fiets kopen dan kun je dus vooraf lezen wat de ervaring van andere mensen met deze fiets zijn.

Nieuwe fietsen voor de laagste prijs

De prijs van online fietsen zijn vaak lager dan in fysieke winkel, doordat deze minder kostenposten hebben, zoals een dure showroom. Daarnaast krijg je combinatievoordeel als je meteen bij de aankoop van je fiets bijbehoren accessoires besteld. Deze kortingen zijn meestal 10 tot 20% van de accessoire prijs. Daarnaast geven wij regelmatig korting op de fietsen welke op kan lopen tot 50%. De fiets wordt verzonden in een doos, maar doordat je een deel van de fiets zelf moet afmonteren, kan deze verzonden worden in een kleinere (en dus goedkopere) doos. Verzending is op vrijwel alle fietsen in ons assortiment gratis. Tijdens het afrekenen krijg je de mogelijkheid een voordelige fietsverzekering af te sluiten.

> Zie hier onze goedkope fietsen

De beste accessoires

Bij een fiets horen natuurlijk ook accessoires, en zoals je hierboven al las, geven wij flinke kortingen op accessoires welke je meteen bij een fiets koopt. Neem je meerdere accessoires dan is de korting vaak ook hoger. Vaak heb je de keuze uit een mand of krat, welke je voorop de fiets kunt monteren. De fiets moet hiervoor wel een voorrek hebben. Een krat of mand is ideaal om boodschappen of andere spullen in te vervoeren. Daarnaast kun je een fietshelm of een kettingslot aanschaffen. Vooral een extra slot is belangrijk, omdat het standaard ringslot van fietsen onvoldoende bescherming biedt tegen diefstal. Door een kettingslot te kopen met een ART goedkeuring, ben je er zeker van dat je het dieven een stuk moeilijker maakt. Zonder kettingslot kunnen dieven je fiets gewoon optillen en hiermee weglopen, terwijl je met een kettingslot de fiets aan vaste objecten kunt bevestigen.

Historie van de fiets

Er zijn maar weinig landen waar zo’n groot deel van de bevolking een fiets heeft als Nederland. Nederlanders gebruiken de fiets vaak als transportmiddel, om naar werk, school of de winkel te gaan. Daarnaast gebruikt een groot deel van de fietsers de fiets voor recreatieve doeleinden. Zo zie je op de Nederlandse wegen veel wielrenners, en zul je in de bossen regelmatig mountainbikers tegenkomen. Nederland heeft afwisselende omgevingen om in te fietsen, zoals De Veluwe, Limburg, Friesland of de Waddeneilanden. Daarnaast is het veilig om in Nederland te fietsen: er zijn goede verkeersregels en overal zijn fietspaden te vinden. Nederlanders zijn opgegroeid met fietsers op de weg en weten hierdoor goed met fietsers in het verkeer om te gaan.

Soorten fietsen: ik zoek een fiets

Er zijn allerlei soorten fietsen, met elk hun eigen voor- en nadelen. Naast de gewone fietsen en de kinderfietsen zie je in ons assortiment veel transportfietsen, moederfiets en omafietsen. De transportfiets heeft een voorrek, waar je een mandje op kunt zetten om extra spullen in mee te nemen. De moederfiets heeft een lage instap en een iets breder zadel, hierdoor is de fiets ideaal om kinderen mee te vervoeren. Door de lage instap hoef je niet je been over je bagagedrager heen te zwaaien, zodat je hier een kinderzitje kwijt kunt. Daarnaast zijn er omafietsen, vaak zonder versnellingen, en een extra breed zadel voor meer comfort. Naast deze modellen hebben wij in ons assortiment ook:

Kunnen we de vraag "Ik zoek een fiets" beantwoorden, bekijk het aanbod bij de volgende categorieën: