Fietsendrager: gratis verzending

Een fietsendrager op de auto is een ideale manier om uw fiets of zelfs meerdere fietsen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
op een gemakkelijke manier mee te nemen. Deze fietsendrager is zeer praktisch om uw fiets mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Voor de fietsendrager is wel een trekhaak nodig om op te bevestigen. 

Fietsendragers zijn heel praktisch in het gebruik

Er zijn allerlei verschillende soorten fietsendragers geschikt om aan de achterzijde van de auto te bevestigen. U kunt daarna altijd een fiets of zelfs meerdere fietsen vastzetten en op een veilige manier met de auto te vervoeren. Dat biedt uitkomst als u de fiets bijvoorbeeld wenst mee te nemen op een autovakantie om op de plaats van bestemming lange fietstochten te maken. Of om een zondag er bijvoorbeeld op uit te trekken in Nederland of over de grens om een speciale fietsroute te volgen. Een gemakkelijke oplossing is om een fietsendrager te kopen die op de trekhaak van de auto kan worden bevestigd.

> Naast uw eigen fiets kunt u ook de fiets van uw dochter meenemen. Heeft u die nog niet? Bekijk dan eens de Popal Lola fietsen.

Op de trekhaak of op de vijfde deur

U kunt bij een fietsendrager kopen met meerdere aspecten rekening houden. Als uw auto bijvoorbeeld over een trekhaak beschikt, is het te overwegen om speciaal daarvoor een fietsendrager aan te schaffen. Vrijwel elke trekhaak is namelijk geschikt om een fietsendrager op te plaatsen. Bij het kopen van een fietsendrager kunt u verder rekening houden met het aantal fietsen dat u wenst te kunnen vervoeren en met het gewicht dat de drager van de fietsen aankan. Er zijn uiteraard auto´s die niet over trekhaken beschikken. In dat geval bieden fietsendragers uitkomst die op de vijfde deur bevestigd kunnen worden of op het kofferdeksel van de auto. Er zijn dan ook meerdere mogelijkheden om uit te kiezen, waarbij u altijd met uw eigen wensen en met de mogelijkheden die uw auto biedt rekening kunt houden. Er zijn overigens een aantal regels van toepassing bij het vervoer van fietsen. De fiets mag namelijk niet meer dan 20 cm uitsteken aan beide kanten van uw auto.

> Ook op zoek naar een fiets voor uw kind? Bekijk dan eens de Popal Cooper serie.