Sorteren op:
Gele damesfiets

Gele damesfiets: Verzending = gratis!

Gele damesfiets valt zeker op in het verkeer en heeft dan ook wat de kleur betreft Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
al een hippe uitstraling.  Bij Fietsenopfietsen.nl is het mogelijk om met uw voorkeur voor de kleur geel rekening te houden bij het zoeken naar de ideale gele damesfiets. U kunt namelijk op basis van de kleur het overzicht met fietsen beperken tot de betreffende kleur om zo op uw gemak een vergelijking te maken. U kunt overigens ook van de speciale zoekfunctie gebruikmaken, waarbij de gelegenheid wordt geboden om op basis een merk, product of trefwoord een overzicht van de beschikbare fietsen te zien. Zo is het altijd gemakkelijk om een damesfiets te vinden die aan uw wensen tegemoet komt.

Damesfiets geel met snelle bezorging bij Fietsenopfietsen.nl

Een van de grote voordelen van het bestellen van een damesfiets geel bij Fietsenopfietsen.nl is dat u nooit lang op de bezorging hoeft te wachten. Wij kunnen altijd snel leveren en hoe snel dat is, zal afhankelijk zijn van het moment waarop de bestelling wordt ontvangen. Als dat namelijk op een werkdag voor 12.00 uur is, dan kunt u de damesfiets in het geel de volgende werkdag al bij voor u de deur zien staan. De fiets kan dan namelijk de volgende dag geleverd worden en anders duurt het een werkdag extra en dat is uiteraard ook nog zeer snel. Daar komt bij de lage prijs die voor damesfietsen hanteren en onze gratis verzending. Wist u ook dat u bij ons op meerdere manieren kunt afrekenen en zelfs achteraf mag betalen?

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.