Sorteren op:

Gele kinderfietsen 26 inch: tot 40% voordeel!

Gele kinderfietsen 26 inch hebben een trendy design en dat komt onder meer door de kleur Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
die de fiets een vrolijke uitstraling geeft. De mate van geel kan bij de 26 inch kinderfietsen geel overigens wel variëren. Het scheelt namelijk nogal of het frame van de 26 kinderfiets geel is of dat er een kleuraccent is aangebracht. Bijvoorbeeld op een zadel of op een kettingkast of op een deel van het frame.

In ieder geval is de keuze voor een kinderfiets 26 inch geel een uitgesproken keuze. Een keuze die wellicht uw kind maakt doordat deze de kleur van kinderfietsen 26 inch geel nu eenmaal prachtig vindt. Wij raden dan ook aan om samen de keuze uit het aanbod te maken. Zeker met de wetenschap dat het uw kind is die er meerdere jaren op gaat fietsen. Voor een toename van de lengte geldt overigens dat het zadel en het stuur verstelbaar zijn.

26 inch kinderfiets geel voor kinderen van 10 tot 14 jaar

De inchmaat van een gele kinderfiets 26 inch geeft aan dat de categorie met 26 inch kinderfietsen geel geschikt zijn voor de leeftijdsklasse van 10 tot 14 jaar. Er kan dan ook een lange tijd op gefietst worden. Een reden temeer zoals gezegd om samen een keuze te maken voor een 26 inch kinderfiets geel.

> Bekijk het gehele assortiment 26 inch kinderfietsen!

Profiteer van de voordelen!

Fietsenopfietsen.nl biedt u bij de aanschaf van een kinderfiets 26 inch geel een aantal voordelen. Ten eerste is er sprake van voordelige prijzen als het gaat om het aanbod van kinderfietsen 26 inch geel. In de tweede plaats is een snelle levering gegarandeerd. Dat kan namelijk afhankelijk van het tijdstip waarop de bestelling is gedaan al binnen 24 uur zijn. Daar komt nog bij dat verzendkosten geen onderdeel uitmaken van de rekening. De levering vindt namelijk met gratis verzending plaats.

> Een kleinere maat nodig? Misschien is een 14 inch kinderfiets meer wat u zoekt!

Voor welke leeftijd is de 26 inch fiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Let wel meer op de lengte dan op de leeftijd bij het uitkiezen van de juiste maat. 26 inch fietsen zijn voor deze lengte geschikt: ca. 145 cm.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen van 26 inch beschikbaar?

In 12+ kleuren. Vink in het filtermenu de gewenste kleur aan en alleen deze kleuren verschijnen op het scherm. Kies je bijvoorbeeld voor blauw, dan krijg je allerlei blauw tinten te zien: turquoise, sky blue, jeans blue en mat blauw.

Kun je de 26 inch kinderfietsen ook met versnellingen kopen?

Jazeker. Je kunt de 26 inch fietsen zowel met als zonder versnelling kopen. Kies je voor mét versnelling, dan heb je de keus uit of 3 versnellingen of maar liefst 21.