Sorteren op:
Gouden herenfiets

Gouden herenfiets in stijlvol design

Een gouden herenfiets in een stijlvol design is uiteraard de perfecte combinatie van kleur en uitstraling. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
In het aanbod met fietsen vindt u bij Fietsenopfietsen.nl een rijk aanbod met keuze uit vele kleuren. Ook een gouden herenfiets kunt u in ons assortiment vinden. De goudkleur is een bijzondere kleur en daar past een fiets in een speciaal design zoals gezegd perfect bij. Zeker als het volledige frame in die kleur is uitgevoerd. Wij hebben echter ook herenfietsen in het aanbod waarvan het frame een andere kleur heeft en waarbij er bijvoorbeeld details in goud of daarvan afgeleide kleur zijn aangebracht. Dat maakt het aanbod voor u nog net even wat groter om een keuze uit te maken.

Herenfiets goud wordt gratis door ons verzonden

Als u besluit om een herenfiets goud te bestellen bij Fietsenopfietsen.nl, dan zorgen wij voor een gratis verzending. Dat is niet omdat de fiets een gouden kleur heeft, maar omdat wij alle fietsen gratis verzenden als standaard onderdeel van onze uitgebreide service. Wij bieden u echter nog meer voordelen. Bij Fietsenopfietsen.nl wordt uw bestelling namelijk de volgende dag al bij u afgeleverd als de bestelling voor 12.00 uur is ontvangen. Bent u niet tevreden over de herenfiets die wij u geleverd hebben, dan kunt u gewoon uw geld terugkrijgen en de fiets retourneren. U mag vooraf betalen, maar kunt er ook voor kiezen om de fiets eerst geleverd te krijgen en dan pas te betalen. De factuur wordt dan na aflevering van de bestelling verstrekt.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.