Sorteren op:

Goudkleurige kinderfietsen 24 inch: gratis verzending

Goudkleurige kinderfietsen 24 inch hebben uiteraard een hippe uitstraling. Daar zorgt de kleur van de 24 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
inch kinderfietsen goud wel voor. Uiteraard is elke 24 inch kinderfiets goud met een modern design uitgevoerd en is er sprake van een uitstekende kwaliteit. Daar komt nog bij dat wij zeer aantrekkelijke prijzen hanteren en u dan ook goedkoop uit bent bij Fietsenopfietsen.nl.

De kinderfietsen 24 inch goud zijn afgestemd op kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Dat betekent dat uw kind op een 24 inch kinderfiets goud ongeveer drie tot vier jaren kan fietsen. Het is dan ook een aanschaf waar meerdere jaren plezier voor gegarandeerd wordt. Uiteraard hangt het wel van de lengte en de groeisnelheid van uw kind af of de fiets tot een leeftijd van 12 jaar kan worden gebruikt.

24 inch goudkleurige kinderfiets voor kinderen met lengte vanaf 130 cm

De lengte van uw kind is bepalend of een goudkleurige kinderfiets 24 inch daadwerkelijk al geschikt is om op te fietsen. Er wordt bij een 24 inch kinderfiets goud rekening gehouden met een lengte van 130 centimeter. De 24 inch kinderfietsen goud blijven geschikt totdat uw kind een lengte heeft bereikt van ongeveer 145 centimeter. Vanaf dat moment is een fiets met een grotere inchmaat geschikt.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk eens een andere kinderfiets 24 inch

Eenvoudig verstelbare fiets!

Het zadel en het stuur zijn uiteraard verstelbaar als het gaat om een kinderfiets 24 inch goud, zodat wat dat betreft de fiets met uw kind kan meegroeien om steeds de optimale zithouding aan te nemen. De kinderfietsen 24 inch goud worden bezorgd binnen een dag na de bestelling als deze voor 13.00 uur is gedaan. Gratis verzending is overigens altijd van toepassing net als de optie om achteraf te betalen. Bij de bestelling kunt u uw voorkeur voor de wijze van betalen opgeven.

> Toch een andere maat nodig? Bekijk de 14 inch kinderfietsen!

Voor welke leeftijd is een kinderfiets van 24 inch?

24 inch fietsen zijn geschikt voor de leeftijd 8 - 12. Het ene kind groeit sneller dan het andere kind. Let daarom meer op de lengte. 24 inch fiets is geschikt voor een lengte rond de 130 cm.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met versnellingen?

Jazeker. Vrijwel alle 24 inch kinderfietsen hebben versnellingen. Je kunt dus kiezen voor of géén versnelling of 3 versnellingen.

In welke kleuren zijn de 24 inch fietsen beschikbaar?

Onze kinderfietsen 24 inch zijn verkrijgbaar in 9+ kleuren. Vaak zijn de kleuren gecombineerd met een andere mooie kleur of een vrolijke print.