Sorteren op:
Grijze damesfiets

Grijze damesfiets: Vandaag vóór 15:00 uur = morgen in huis!

Een grijze damesfiets is bij ons beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt bij Fietsenopfietsen.nl dan ook Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
een keuze maken voor een grijze damesfiets in een sportieve uitvoering of in een klassiek model. De sportieve fietsen zijn van een origineel design voorzien en de klassieke uitvoeringen zijn onder meer beschikbaar in de vorm van een omafiets met een voordrager. Het is uiteraard mogelijk om rekening te houden met de wielmaat als je bijvoorbeeld voor je dochter op zoek bent naar een leuze damesfiets. De matentabel kan geraadpleegd worden om de juiste wielmaat te selecteren, zodat onder meer op basis daarvan een keuze kan worden gemaakt.

Damesfiets grijs goedkoop bestellen met gratis verzending

Fietsenopfietsen.nl hanteert voor alle fietsen een scherpe prijsstelling. Je kunt dan ook een damesfiets in het grijs bij ons bestellen voor een lage prijs en profiteer daarbij ook van onze service met gratis verzending. Doordat wij standaard over een grote voorraad met damesfietsen beschikken, kunnen wij altijd een snelle levering garanderen. Het de volgende werkdag bezorgen van een fiets is bijvoorbeeld dan ook geen uitzondering. Indien je voor 15:00 uur je bestelling doorgeeft en het is een werkdag, dan kunnen wij de fiets morgen laten bezorgen. Je kunt daarbij vooraf betalen tijdens het bestelproces of de keuze maken om pas achteraf de betaling te voldoen. Neem vooral de tijd om op je gemak het complete aanbod met damesfietsen in de grijze kleur door te nemen om je favoriete fiets te ontdekken en te bestellen.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.