Sorteren op:

Grijze jongensfiets 24 inch: kies het leukste model

Bij uw keuze voor een grijze jongensfiets 24 inch staat de kleur in elk geval al Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren

4 producten in totaal

Filteren
vast, maar er zijn nog meer aspecten waar rekening mee gehouden kan worden. Fietsenopfietsen.nl biedt u namelijk niet alleen keuze uit vele kleuren, maar ook uit vele modellen fietsen voor jongens in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Ten aanzien van de kleur grijs kunt u bovendien ook nog met verschillende grijstinten rekening houden. Bekijk de modellen maar eens in deze categorie grijze jongensfiets 24 inch. Er zijn leuke jongensfietsen en transportfietsen die in detail en qua merk van elkaar verschillen.

Jongensfiets grijs 24 inch voor een aantrekkelijke prijs met gratis verzending

Door de diversiteit kunt u altijd een jongensfiets grijs 24 inch vinden waar uw zoon blij mee zal zijn. Het leuke voor u is dat wij de jongensfietsen voor een aantrekkelijke prijs aanbieden en daarbij de service van gratis verzending hanteren. Dat geldt niet alleen voor de grijze jongensfietsen, maar voor alle fietsen van klein tot groot. Fietsenopfietsen.nl streeft naar een zo klantvriendelijk mogelijke service en biedt daarom ook een 24uurslevering voor snelle bestellingen. Dat betekent voor 12.00 uur bestellen is binnen 24 uur bezorgen. De service heeft ook betrekking op de betaling, want dat kan bij ons op uiteenlopende manieren en zowel vooraf als achteraf worden gedaan. Vooraf betalen kunt u onder meer doen door van het gemakkelijke betaalsysteem iDeal gebruik te maken of door voor PayPal of een creditcard te kiezen.

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.