Sorteren op:

Grijze jongensfiets 26 inch voor aantrekkelijke prijs

Een grijze jongensfiets 26 inch is prima geschikt voor jongens die in de leeftijdsgroep tussen 10 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
en 14 jaar zitten. In die leeftijd groeien jongens vaak snel en dan is het handig om het stuur en het zadel van de fiets wat hoger te kunnen zetten zonder meteen een nieuwe fiets aan te schaffen. Dat is natuurlijk voordelig en helemaal als u een grijze jongensfiets 26 inch bij Fietsenopfietsen.nl koopt, want wij hanteren aantrekkelijke prijzen. Uw zoon kan zeker een aantal jaren vooruit met een jongensfiets die wielmaat 26 inch heeft en doordat de modellen van stevig materiaal zijn gemaakt, kunnen ze ook nog tegen een stootje.

Jongensfiets grijs 26 inch met gratis transport bij Fietsenopfietsen.nl

U bent voordelig uit bij ons als u een jongensfiets grijs 26 inch bestelt bij Fietsenopfietsen.nl. De transportkosten voor het verzenden van de fiets worden bovendien niet in rekening gebracht, zodat ook dat weer extra scheelt op de totale kosten. De fiets kan bij een vroege bestelling voor 12.00 uur door ons dezelfde dag nog voor transport worden aangeboden om morgen al afgeleverd te worden. De aantrekkelijke prijs, geen transportkosten en snelle levering maken standaard onderdeel uit van onze service. U profiteert echter ook van het betaalgemak dat wij te bieden hebben. U maakt simpelweg de keuze tussen vooraf betalen of achteraf betalen en kunt daar bij ook nog een keuze maken voor een betaalmethode die u het beste uitkomt. PayPal, iDeal en afrekenen met de creditcard zijn voorbeelden van mogelijke betaalmethoden.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.