Sorteren op:

Grijze meisjesfietsen 20 inch: korting tot 40%

Grijze meisjesfietsen 20 inch zijn ideaal om meerdere jaren op te fietsen. De 20 inch meisjesfietsen Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
grijs zijn namelijk voor de leeftijdsgroep van 6 tot 8 jaar bestemd. Als u bijvoorbeeld voor de zesde verjaardag van uw dochter een 20 inch meisjesfiets grijs koopt dan kan daar meerdere jaren van geprofiteerd worden.

Kinderen groeien uiteraard snel op deze leeftijd en dan is het handig om te weten dat u het zadel en het stuur in hoogte kunt verstellen. Dat is standaard van toepassing op alle meisjesfietsen 20 inch grijs die wij in het aanbod beschikbaar hebben. U kunt een meisjesfiets 20 inch grijs aanschaffen voor praktisch gebruik. Bijvoorbeeld om ermee naar school te fietsen. Of om op recreatieve wijze te fietsen in de vrije tijd in de vorm van op een actieve manier buiten spelen.

20 inch meisjesfiets grijs uitzoeken en morgen al laten bezorgen

U kunt samen met uw dochter een grijze meisjesfiets 20 inch uitzoeken. Als uw dochter 6 of 7 jaar is dan zal er al sprake zijn van een uitgesproken mening en bepaalde voorkeuren. Om de aankoop succesvol te laten zijn, raden wij aan om met uw dochter te overleggen welke van de 20 inch meisjesfietsen grijs het leukste is. Dit is uiteraard geen optie als u de 20 inch meisjesfiets grijs als verrassing aanschaft en op de verjaardag geeft. In dat geval is het handig om erachter te komen naar welk design of uitvoering de voorkeur van uw dochter uitgaat.

Verzending in één werkdag

Op het moment dat er een keuze is gemaakt uit het aanbod met meisjesfietsen 20 inch grijs kunt u direct de bestelling plaatsen. Afhankelijk van het tijdstip van de bestelling kan de meisjesfiets 20 inch grijs morgen al bij u aan de deur worden gebracht. Dat is het geval als u voor 13.00 uur bestelt. Overigens geldt dat er sprake is van gratis verzending.

> Terug naar alle 20 inch meisjesfietsen.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.