Sorteren op:
Grijze transportfiets

Grijze transportfiets zonder of met versnellingen

Als je een grijze transportfiets wil kopen, dan heb je bij Fietsenopfietsen.nl meerdere opties tot je Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren

6 producten in totaal

Filteren
beschikking. Wij hebben in ons ruime assortiment namelijk onder meer transportfietsen met versnellingen, maar ook zonder versnellingen beschikbaar. Je kunt het complete aanbod met fietsen in het transportmodel die aan de wens van jouw voorkeur voor een kleur voldoen meteen bekijken. Klik voor meer informatie over de kenmerken van elke fiets simpelweg op de afbeelding. Op deze manier kun je de verschillende modellen nog beter met elkaar vergelijken en een passende keuze maken voor de ideale grijze transportfiets die je vervolgens meteen online kunt bestellen bij Fietsenopfietsen.nl.

Transportfiets grijs nu bestellen met gratis verzending

De transportfiets grijs die je voorkeur heeft gekregen en door jou wordt besteld, zal door Fietsenopfietsen.nl gratis worden verzonden. Voor het bestellen van de fiets hoef je slechts vier simpele stappen te doorlopen. De weg wijst zich vanzelf en bovendien krijg je ook de mogelijkheid om uit diverse betaalopties een keuze te maken. Zo kun je altijd een betaaloptie selecteren die voor jou het meest optimale betaalgemak biedt. Om de service ten aanzien van het betalen nog verder uit te breiden, kun je ook de keuze maken voor het betalen na ontvangst van de transportfiets in de kleur grijs. De rekening zal dan pas na de tijd worden verstrekt. Profiteer van alle voordelen die Fietsenopfietsen.nl je te bieden heeft en bestel je voor 15:00 uur, dan kunnen wij morgen de fiets al bij jou thuis laten bezorgen.

Naast de grijze transportfietsen zijn er nog vele kleuren. Neem eens een kijkje bij de groene transportfietsen, opvallend en op dit moment erg populair!

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.