Sorteren op:

Grijze transportfietsen 24 inch met versnellingen

Grijze transportfietsen 24 inch met versnellingen zijn zowel voor jongens als meisjes ideaal om dagelijks op Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
te fietsen. In de leeftijd van 8 tot 12 jaar wordt de fiets doorgaans veel gebruikt. Bijvoorbeeld om mee naar school te fietsen of naar de sportvereniging. Het is dan handig dat er op een 24 inch transportfiets grijs met versnellingen genoeg ruimte wordt geboden voor het vervoer van een tas of tassen. Dat kan op de beschikbare 24 inch transportfietsen grijs met versnellingen.

Als er langere afstanden gefietst worden dan is het prettig en comfortabel als de trapweerstand aangepast kan worden. Bijvoorbeeld bij wind in de rug door voor een hogere weerstand te kiezen op een transportfiets 24 inch grijs met versnellingen. Of door bij wind tegen voor een lagere weerstand te kiezen, zodat het fietsen wat gemakkelijker gaat. De versnellingen van de transportfietsen 24 inch grijs bieden daarvoor uitkomst.

> Bekijk alle transportfietsen 24 inch

Doelgerichte service: volgende dag in huis

De grijze transportfiets 24 inch met versnellingen waar uw keuze op valt, wordt met gratis verzending bezorgd. Gratis verzending is namelijk standaard een belangrijk onderdeel van onze klantgerichte service. Deze service gaat nog veel verder, want u kunt ook kiezen of u vooraf betaalt of pas nadat de 24 inch transportfiets grijs met versnellingen in ontvangst is genomen. Bovendien worden 24 inch transportfietsen grijs met versnellingen de volgende dag al geleverd als de bestelling gedaan is voor 13.00 uur.

Diverse factoren

Bij het maken van een keuze voor een transportfiets 24 inch grijs met versnellingen kunt u met aspecten als de prijs, eigenschappen en het merk rekening houden. Voor wat betreft de prijs van de transportfietsen 24 inch grijs geldt dat u bij Fietsenopfietsen.nl altijd voordelig kunt slagen. Wij combineren de beste kwaliteit met scherpe prijzen.

> Liever een andere inchmaat? Bekijk het overzicht met alle goedkope transportfietsen.