Sorteren op:

Grijze transportfietsen 26 inch in leuke uitvoeringen

Grijze transportfietsen 26 inch zijn in leuke uitvoeringen verkrijgbaar bij Fietsenopfietsen.nl. Er zijn zowel ontwerpen die Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
geschikt zijn voor jongens om op te fietsen als voor meisjes. De uitvoeringen van de 26 inch transportfietsen grijs voor jongens hebben net even een ander ontwerp met bijvoorbeeld een dubbele stang in het midden. Voor de rest is er uiteraard sprake van een bepaald kenmerk dat altijd van toepassing is op een 26 inch transportfiets grijs.

Het unieke kenmerk van transportfietsen 26 inch grijs is namelijk dat er een voordrager bevestigd is boven het voorwiel. Daar kan eventueel een fietskrat op geplaatst worden om de transportfiets 26 inch grijs een nog originele karakter mee te geven. Dat biedt overigens nog meer praktisch gemak, want dan kan een tas gewoon in de krat worden geplaatst en op de fiets worden meegenomen.

Transportfiets 26 inch grijs voor leeftijdsklasse 10 tot 14 jaar

Wij raden aan om bij de keuze voor een grijze transportfiets 26 inch niet over één nacht ijs te gaan. Het is namelijk zo dat de 26 inch transportfietsen grijs meerdere jaren dienst doen. Een 26 inch transportfiets grijs kan namelijk gebruikt worden gedurende de leeftijdsjaren 10, 11, 12 en 13 jaar. Dat is vier jaar. Om al deze jaren uw kind er naar tevredenheid gebruik van te laten maken, kunt u het beste samen een fiets uitkiezen.

> Toch liever een andere transportfiets 26 inch?

Snelgroeiende kinderen?

In de leeftijdsklasse 10 tot 14 jaar is het zo dat kinderen snel kunnen groeien. Daar komen de transportfietsen 26 inch grijs dan ook aan tegemoet met een stuur en zadel die in hoogte te verstellen zijn. De ideale zithouding kan dan ook na een groeispurt worden aangehouden. Wij verzenden de transportfiets 26 inch grijs overigens gratis en leveren snel vanuit voorraad. U kunt de fiets morgen al ontvangen als u de bestelling voor 13.00 uur afrondt.

> Bekijk alle transportfietsen