Sorteren op:
Groene damesfiets

Groene damesfiets: Verzending = gratis!

Als je een groene damesfiets wenst te kopen, dan is de voorkeur voor de kleur in Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
elk geval alvast duidelijk. Je kunt daarnaast nog met een aantal andere zaken rekening houden, zoals met het ontwerp en vormgeving. Bij Fietsenopfietsen.nl kun je wat dat betreft uit meerdere modellen een keuze maken, want wij hebben zowel trendy als originele uitvoering beschikbaar. Je kunt bij ons dan ook altijd slagen voor de aankoop van een groene damesfiets. Vergelijk de modellen op basis van de eigenschappen, design en details en maak op basis daarvan je keuze uit het aanbod van Fietsenopfietsen.nl.

Damesfiets groen ook voor hippe jonge meiden

Een damesfiets groen is bij ons te vinden voor volwassen dames, maar wij hebben ook de leukste damesfietsen voor hippe en jonge meiden beschikbaar. Met betrekking tot de groengekleurde damesfietsen voor jonge meiden geldt dat de fietsen onder meer beschikbaar zijn in de vorm van een transportfiets en mountainbike met wielmaat 26 inch. Elke damesfiets in ons aanbod wordt voor een goedkope prijs aangeboden en wordt verzonden zonder extra verzendkosten. Wij verzenden namelijk alles gratis en daar profiteer je direct van, want zo ben je nog minder geld kwijt voor de aanschaf van een fantastische damesfiets. De gratis verzending wordt bij Fietsenopfietsen.nl altijd gecombineerd met een snelle levering. Een werkdag of twee werkdagen en langer hoef je niet te wachten op de bezorging. Betalen kan tijdens het bestelproces met keuze uit meerdere opties, zoals iDeal voor consumenten met een Nederlandse bankrekening en Mister Cash voor klanten met een Belgische bankrekening.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.