Sorteren op:

Groene transportfietsen 28 inch heren: Gratis verzending

Groene transportfietsen 28 inch heren zijn geschikt om elke dag op te fietsen. Bijvoorbeeld naar het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
werk en om boodschappen op te doen. De voordrager van de 28 inch transportfiets groen heren biedt namelijk de ideale optie om spullen op te vervoeren. Dat gaat nog beter als er sprake is van een originele fietskrat die u ook bij ons kunt aanschaffen. De 28 inch transportfietsen groen heren zijn overigens eveneens ideaal voor jongens vanaf 12 jaar die bijvoorbeeld dagelijks ermee naar school fietsen.

Elke dag is het weer aangenaam om op een transportfiets 28 inch groen heren te fietsen. Dat komt in de eerste plaats doordat de kwaliteit uitstekend is. Het trapsysteem is bijzonder comfortabel en het zadel biedt een aangename ondersteuning aan het zitvlak. Dat geldt uiteraard voor alle transportfietsen 28 inch groen voor heren. Wij bieden namelijk alleen maar kwaliteitsfietsen aan.

Heren transportfiets 28 inch groen: tot 40% korting

Een groene transportfiets 28 inch heren die voor 13.00 uur besteld wordt, zal de volgende dag al worden bezorgd. Dat is een snelle service waar wij geen extra kosten voor in rekening brengen. U betaalt bij ons dan ook geen verzendkosten voor het laten bezorgen van een 28 inch transportfiets groen heren. Dat scheelt weer op de prijs van de 28 inch transportfietsen groen heren die toch al voordelige worden aangeboden door Fietsenopfietsen.nl.

> Alle 28 inch transportfietsen bekijken

Achteraf betalen mogelijk

Overigens kunt u bij het kopen van een transportfiets 28 inch groen heren bepalen of u meteen afrekent of dat op een later tijdstip doet. Het is namelijk mogelijk om bij de bestelling van een van de transportfietsen 28 inch groen heren de keuze te maken om pas na ontvangst van de fiets de betaling te voldoen. Dat is een extra service van Fietsenopfietsen.nl.

> Andere transportfietsen kopen? Bekijk het aanbod