Sorteren op:

Groene jongensfiets 24 inch met keuze uit diverse merken

Als u op zoek bent naar een groene jongensfiets 24 inch, dan zegt dat in elk Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
geval iets over de voorkeur voor een kleur. Ook is al duidelijk dat u op zoek bent naar een fiets voor een jongen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Het is met het zoeken naar een groene jongensfiets 24 inch echter nog niet duidelijk naar welk merk of type fiets de voorkeur uitgaat. Bij Fietsenopfietsen.nl stellen wij u in de gelegenheid om naast de kleur ook met de voorkeur voor een merk of type fiets rekening te houden. U kunt bijvoorbeeld een jongensfiets van het merk Popal of van het merk Altec kopen die beiden sportieve fietsen voor jongens hebben ontwikkeld.

Jongensfiets groen 24 inch snel laten bezorgen door Fietsenopfietsen.nl

Als eenmaal een keuze is gemaakt voor een jongensfiets groen 24 inch, dan is het prettig om te weten dat u geen dagen of weken hoeft te wachten op de bestelling. Bij Fietsenopfietsen.nl kunnen wij de fiets altijd snel bezorgen en in situaties waarin de bestelling voor 12.00 uur gedaan is zelfs de volgende dag al. Een snelle bezorging wordt door ons dan ook gegarandeerd. Het duurt dan ook niet langer dan twee werkdagen voordat u de fiets in huis hebt. Daar komt bij dat wij geen extra kosten voor transport bij het bestelbedrag optellen, want de verzending is gratis. Bovendien kunt u op meerdere manieren betalen en is achteraf betalen een van de opties.

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.