Sorteren op:

Groene meisjesfietsen 12 inch: vandaag besteld = morgen in huis

Bent u opzoek naar een groene meisjesfiets 12 inch, dan heeft u bij ons de keuze Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren

4 producten in totaal

Filteren
uit verschillende kinderfietsen. De fietsen worden aangeboden in verschillende tinten groen. Op straat fietsen veel kinderen op een Popal fiets. Dat Popal in Nederland zoveel wordt verkocht, komt doordat de fietsen van goede kwaliteit zijn en weinig kosten. Daarnaast leveren wij fietsen welke voor 13.00 uur besteld worden, de volgende werkdag al. U ontvangt de fiets in een doos, waarbij een paar onderdelen, zoals bijv. de zijwielen en het voorwiel, nog niet gemonteerd zijn. Met behulp van de bijgeleverde handleiding kunt u de fiets makkelijk zelf afmonteren.

12 inch groene meisjesfiets: welke verzekeringen zijn er?

Wij verzekeren zelf geen fietsen, maar voor het afrekenen van de fiets krijgt u de optie om de fiets te verzekeren bij Klikzeker. Met deze verzekering is het makkelijk de fiets voor een jaar te verzekeren. Het is vaak slim om de fiets te verzekeren omdat kinderen, zeker wanneer ze net leren fietsen, een grotere kans hebben op schade dan volwassenen. Bijna elk kind valt wel een keer tijdens het leren fietsen. De verzekering van Klikzeker heeft de volgende voordelen:

  • De verzekering kost weinig
  • U heeft geen eigen risico, wanneer er sprake is van schade
  • De meeste verzekeringen van Klikzeker vergoeden zowel ongelukken als vandalisme
  • Vaak wordt ook diefstal vergoed
  • Geen stilzwijgende verlenging, de verzekering loopt een jaar, waarna u de optie heeft om de verzekering met nog een jaar te verlengen.

Voor u een verzekering afsluit, is het natuurlijk wel verstandig om de polisvoorwaarden te lezen. Vaak vergoeden verzekeraars bepaalde dingen wel, en andere weer niet. Ook kan de verzekeraar eisen stellen aan hoe u met de fiets omgaat, zo hebben de meeste verzekeraars als eis dat u de fiets op slot zet met een goedgekeurd fietsslot. Een verzekering geeft rust doordat u zich minder zorgen hoeft te maken om schade en diefstal.

> Bekijk ook eens de jongensfiets 14 inch: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Goed onderhouden van een fiets is belangrijk

Hoe u met de fiets omgaat, is van invloed op de levensduur van de fiets. Het goed onderhouden van de fiets is daarom heel belangrijk. Met een zachte band is de kans groter dat de band beschadigd, zorg daarom altijd dat de banden op spanning zijn. Ook is het belangrijk om regelmatig het profiel van de banden te controleren, omdat de banden na verloop van tijd kunnen slijten. Zeker want het wegdek nat is, of wanneer het vriest, is de kans op vallen erg groot wanneer de banden geen profiel hebben. Daarnaast is het belangrijk om fietsen met een stalen frame in te sprayen met siliconenspray. Dit helpt het frame beschermen tegen vocht en regen, waardoor het voorkomt dat het frame gaat roesten. Dit verlengt de levensduur van de fiets aanzien, omdat de meeste fietsen pas niet meer bruikbaar zijn als het frame versleten is. Door een fiets beschut neer te zetten, in plaats van buiten, beschermt u deze ook aanzienlijk tegen weerselementen.

> Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu onze 14 inch meisjesfietsen!