Sorteren op:

Groene meisjesfiets 26 inch: keuze uit diverse modellen

Als u op zoek bent naar een groene meisjesfiets 26 inch, dan staat de voorkeur voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
een kleur in ieder geval al vast. Bij Fietsenopfietsen.nl kunnen wij u met betrekking tot de gewenste kleur een divers aanbod bieden met daarin verschillende modellen van kwaliteitsmerken. Zo treft u in deze categorie met groene meisjesfietsen 26 inch onder meer fietsen van het merk Popal in de vorm van een trendy omafiets. Ook hebben wij voor u een Honolulu beachcruiser beschikbaar. U kunt op basis van uw voorkeur voor een model een keuze maken en uiteraard de details en specificaties met elkaar vergelijken.

Meisjesfiets groen 26 inch scherp geprijsd en geen verzendkosten

Hebt u al een keuze gemaakt? Dan kunt u de meisjesfiets groen 26 inch of wellicht een fiets in een andere kleur meteen online bestellen. De scherpe prijs die bij de fiets genoteerd staat is het bedrag dat u moet betalen, want er komen verder geen verzendkosten bij. Zo is de prijs meteen duidelijk en bent u bij ons altijd voordelig uit. Qua betalen bieden wij u bovendien meerdere mogelijkheden, want naast dat u gelijk bij de bestelling de betaling kunt voldoen, mag u bij ons ook achteraf betalen. De levering kan al snel geschieden en zeker als de bestelling voor 12.00 uur is geplaatst. Dan kunnen wij u namelijk laten weten dat de fiets van uw voorkeur morgen al bij u thuis wordt afgeleverd. Bent u morgen niet thuis, dan kunt u bij uw bestelling ook een ander afleveradres opgeven.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.