Sorteren op:

Groene omafietsen 20 inch: gratis bezorgd & korting tot 40%

Groene omafietsen 20 inch hebben een leuk design met een naar boven gebogen frame, waarbij de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
zithouding meteen optimaal is. Uiteraard dienen het zadel en het stuur van de 20 inch omafiets groen wel op de lengte van uw kind afgestemd te worden om ook de ideale zithouding aan te nemen. De voetjes moeten in elk geval de grond kunnen raken. Het stuur kan dan zo afgesteld worden dat uw kind vrij rechtop zit. Het is comfortabel fietsen op 20 inch omafietsen groen.

De omafietsen 20 inch groen worden in meerdere modellen aangeboden. Dat heeft uiteraard een voordeel. Dat maakt het namelijk gemakkelijk om met de voorkeur voor een design en unieke kenmerken rekening te houden. Er zijn meerdere fietsfabrikanten die de keuze hebben gemaakt om een omafiets 20 inch groen te ontwerpen. De modellen verschillen onder meer op details.

> Terug naar alle 20 inch omafietsen

20 inch omafiets groen voor meiden van 6 tot 8 jaar

U kunt een groene omafiets 20 inch kopen als uw dochter 6 jaar wordt. Dan kan uw kind er meerdere jaren op fietsen. De 20 inch omafietsen groen hebben een zadel en een stuur die versteld kunnen worden in hoogte. Daarom kan de 20 inch omafiets groen ook gewoon met de lengte van uw dochter meegroeien. Als het geen verrassing hoeft te zijn dan wordt aangeraden om samen met uw kind een keuze te maken.

Veilig op de fiets

Als er een keuze is gemaakt, kunt u de omafiets 20 inch groen dan kunt u eventueel verder winkelen nadat de fiets in de winkelwagen is geplaatst. Het is namelijk belangrijk dat uw kind bescherming geniet tijdens het fietsen op een groene omafiets 20 inch door een fietshelm te dragen. Die hebben wij in het aanbod beschikbaar. Alle artikelen worden met gratis verzending geleverd en dat is al mogelijk binnen 24 uur.

> Terug naar alle omafietsen