Sorteren op:

Loopfietsen hout rood: vandaag besteld = morgen in huis

Gaat u een rode houten loopfiets bestellen, dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk in Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
huis hebben. Door bij ons een bestelling vandaag te plaatsen, zijn wij in staat deze morgen al te bezorgen. Ideaal dus als u snel uw loopfiets in huis wilt hebben. Daarnaast is de bezorging op vrijwel alle loopfietsen gratis. Dit in combinatie met de hoge kortingen, maken dat u heel goedkoop uit bent. Voor kinderen zijn loopfietsen belangrijk, omdat het vaak een te grote stap is om direct op een echte fiets te leren fietsen. Een loopfiets zorgt ervoor dat het leren fietsen in kleinere stapjes wordt opgedeeld. Kinderen hebben zo de tijd om vast te wennen aan het bewaren van hun evenwicht en het sturen. Daarnaast leren ze ook al situaties inschatten, door uit te wijken of te remmen voor mensen en objecten.

Houten rode loopfiets: nu extra korting

De korting op onze houten rode loopfietsen kan oplopen tot boven de 40%. De loopfietsen zijn gemaakt van FSC gekeurd hout, wat aangeeft dat het om duurzaam hout gaat. Hout heeft als voordeel dat de prijs laag is en het stevig genoeg is om tegen een stootje te kunnen. De zadels zijn comfortabel om op te zitten en het zadel is in hoogte voorstelbaar. Een loopfiets waarbij het zadel niet verstelbaar is, zal maar enkele maanden mee gaan, omdat kinderen zo snel groeien. Het verstelbare zadel zorgt er dus voor dat de fiets meerdere jaren mee gaat. De banden zijn daarnaast van speciaal materiaal gemaakt, waardoor deze niet lek kunnen. Bij ontvangst van de doos waarin de onderdelen zitten, hoeft u de loopfiets alleen nog in elkaar te zetten. Dit is makkelijk te doen en kost minder dan 10 minuten. Een houten rode loopfiets bij ons bestellen, heeft de volgende voordelen:

  • Achteraf betalen is mogelijk.
  • Niet goed = geld terug.
  • Gemaakt van duurzaam hout.
  • Banden kunnen niet lek.
  • Snelle (gratis) bezorging.

> Bestel een loopfiets hout vandaag vóór 13.00 uur = morgen gratis thuisbezorgd!

Maak het leren fietsen leuk

Kinderen leren veel sneller fietsen wanneer ze dit leuk vinden dan wanneer het een verplichting is. Het heeft dus voordelen om het zo leuk mogelijk te maken. Door met de loopfiets naar een leuke eindbestemming te reizen, leren kinderen op een speelse manier fietsen. Een mogelijkheid is om richting een speeltuin te rijden, of naar een kennis in de buurt te gaan. Let wel op bij drukke wegen, want kinderen zijn vliegensvlug op een loopfiets. Het is daarom verstandig om kinderen alleen onder toezicht op de loopfiets te laten rijden. Ook kunt u voor of tijdens het fietsen al wat verkeersregels aanleren, dit scheelt later ook weer tijd wanneer ze de stap naar een echte fiets maken.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Koop nu een loopfiets 1 jaar!