Sorteren op:

Jongensfiets 24 inch met versnellingen en voorrekje: vandaag vóór 13:00 uur besteld, morgen in huis

Wilt u een op en top praktische fiets kopen voor uw zoon? Dan raden wij u Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
aan om een jongensfiets 24 inch met versnellingen voorrekje voor hem aan te schaffen. Zeker als uw zoon regelmatig wat langere afstanden aflegt met zijn fiets, is deze stoere jongensfiets ideaal voor hem.

Op deze pagina vindt u ons complete aanbod jongensfietsen van 24 inch met versnellingen en voorrekje. Vergelijk de fietsen in ons aanbod met elkaar en u vindt vanzelf de perfecte fiets voor uw zoon. Deze fiets kunt u direct bestellen. Doet u dit voor 13:00 uur op een werkdag, dan heeft u de fiets de volgende dag al in huis.

Waarom versnellingen en een voorrekje?

Koopt u een fiets met versnellingen en voorrekje voor uw zoon, dan krijgt u hier zeker geen spijt van. Zowel de versnellingen als het voorrekje van de fiets hebben namelijk diverse voordelen.

De versnellingen zorgen ervoor dat uw zoon gemakkelijker in een gelijkmatig tempo kan rijden, zonder dat hij hard of juist heel zacht moet trappen. Dit maakt het fietsen comfortabeler. Ook helpen de versnellingen uw zoon met fietsen bij harde wind. En moet uw zoon een helling op fietsen? Dan gaat dit ook gemakkelijker met de versnellingen.

Het voorrekje van de fiets is ideaal voor het vervoeren van zware tassen. Denk hierbij aan de schooltas, de gymtas of de sporttas. Als uw zoon zijn zware tas op het rekje kan zetten, houdt hij zijn schouders en armen vrij. Dit maakt het fietsen een stuk gemakkelijker en veiliger.

> Bestel een loopfiets 3 jaar en profiteer: Kortingen oplopend tot wel 40%!

Stappenplan om de fietsmaat van uw zoon te achterhalen

Fietsen van 24 inch worden doorgaans gebruikt door kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Dit betekent echter niet dat de maat 24 inch perfect is voor uw zoon, als hij tussen de 8 en 12 jaar oud is. Zijn lengte bepaalt namelijk welke maat fiets hij nodig heeft.

Met onderstaande stappen achterhaalt u de fietsmaat van uw zoon eenvoudig en snel, uitgaande van zijn huidige lengte.

  • Vraag uw zoon tegen de muur te gaan staan. Zorg ervoor dat hij recht staat, met zijn schouders naar achteren. Hij mag zijn schoenen aan houden.
  • Meet de lengte van uw zoon op. Doe dit twee keer, zodat de opgemeten lengte gegarandeerd klopt.
  • Is uw zoon rond de 130 centimeter lang? Dan kunt u een jongensfiets 24 inch met versnellingen en rekje voor hem kopen. De fietsmaat 24 inch hoort namelijk bij de lengte van 130 centimeter.