Sorteren op:
Jongensfiets met voorrekje

Jongensfiets met voorrekje: voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Moet uw zoon regelmatig een zware tas meenemen op de fiets? Dan kunt u ervoor kiezen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren

12 producten in totaal

Filteren
een jongensfiets met voorrekje te kopen. Uw zoon kan het voorrekje op de fiets gebruiken om zijn schooltas op te zetten, maar ook voor zijn sporttas, tas met muziekinstrument of andere bagage. Het maakt niet uit wat uw zoon voor spullen mee wil nemen op de fiets: een voorrekje is altijd handig.

Op deze pagina vindt u ons grote aanbod jongensfietsen met voorrekje. Bekijk de fietsen in ons online assortiment, vergelijk deze met elkaar en bestel de fiets die het beste aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Doet u dit op een werkdag voor 13:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat u uw jongensfiets met voorrekje morgen al in huis heeft.

Een jongensfiets met voorrekje: op en top praktisch

Een standaard jongensfiets is niet uitgerust met voorrekje. Deze heeft enkel een bagagedrager, waar uw zoon zijn schooltas, sporttas of tas met muziekinstrument op kan zetten. Heeft uw zoon extra ruimte nodig voor zijn zware tas? Dan koopt u een fiets met voorrekje. Uw zoon kan nu niet alleen zijn bagagedrager gebruiken om zijn zware tas te vervoeren, maar ook het handige rekje op zijn voorwiel.

Zeker voor kinderen die naar school gaan, is een jongensfiets met voorrekje uiterst handig. En zit uw zoon op een sport? Dan kunt u er ook voor kiezen een jongensfiets met voorrekje te kopen. Met een voorrekje op zijn fiets kan uw zoon zijn sporttas gemakkelijk en veilig meenemen als hij naar de sportclub rijdt.

> Verzending = gratis: Bestel nu een loopfiets!

Tips voor het kopen van een jongensfiets met voorrekje

Wij geven u graag enkele tips om de beste jongensfiets met voorrekje te bestellen in onze online shop. Met onderstaande tips doet u gegarandeerd een goede aankoop. Dit betekent dat u een jongensfiets met voorrekje koopt waar uw zoon uiterst blij mee is bovendien en jaren plezier van heeft.

  • Bepaal aan welke eisen de fiets moet voldoen. Wat voor verlichting heeft de fiets nodig? Heeft uw zoon versnellingen nodig? Gebruikt uw zoon het liefst een terugtraprem of een handrem? Door al deze vragen te beantwoorden, weet u precies wat voor fiets u moet bestellen.
  • Achterhaal welke maat fiets uw zoon nodig heeft. Dit doet u door de lengte van uw zoon op te meten en deze op te zoeken in onze matentabel.
  • Koop de fiets van uw zoon niet op de groei. Het is namelijk erg belangrijk dat uw zoon goed met zijn voeten bij de trappers kan.

> Bestel vandaag een 2 in 1 loopfiets en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.