Sorteren op:
Altec jongensfiets

Altec jongensfiets vanaf 12 inch

Als je op zoek bent naar een Altec jongensfiets, dan heb je bij ons een ruime Lees door

keuze. Wij bieden jongensfietsen van dit kwaliteitsmerk al aan voor jongens in de leeftijd vanaf 2 jaar. Dat komt overeen met een wielmaat van 12 inch. Met betrekking tot de Altec jongensfiets kun je bij ons voor alle leeftijden terecht. De jongensfietsen worden tot en met wielmaat 26 inch aangeboden, waarna de volwassen wielmaat 28 inch overigens ook geschikt is voor kinderen met een lengte boven 1.45 meter. Je treft bij ons verschillende modellen aan die in uiteenlopende kleuren worden aangeboden, zodat je altijd met bepaalde voorkeuren rekening kunt houden.

Altec jongensfiets in uiteenlopende modellen

Bij het zoeken naar een geschikte fiets voor je zoon kun je zoals gezegd met het model en met de kleur rekening houden. Daarnaast zijn er nog een aantal elementen waar jouw voorkeur eventueel naar uit kan gaan. Zo leveren wij onder meer fietsen voor jongens die over versnellingen beschikken of die in de vorm van een mountainbike zijn uitgevoerd. Het is heel eenvoudig om de beschikbare fietsen met elkaar te vergelijken om zo de beste keuze voor een Altec jongensfiets te komen. Selecteer bijvoorbeeld op de voorkeur voor een kleur of stel de prijsklasse in op het gewenste niveau. Bij Fietsenopfietsen.nl kun je altijd rekenen op een gratis verzending in combinatie met een snelle levering. Wij bieden tijdens het bestelproces verschillende betaalopties aan, maar je mag van ons desgewenst ook achteraf de betaling van de jongensfiets voldoen.

 

 

 

Sorteren

6 producten

Filteren
  1. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
    =
    morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

6 producten

Filteren

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.