Sorteren op:
Grijze jongensfiets

Grijze jongensfiets met keuze uit diverse merken

Als je op zoek bent naar een grijze jongensfiets voor je zoon, dan heb je bij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren

15 producten in totaal

Filteren
Fietsenopfietsen.nl een ruim aanbod tot je beschikking. Wij bieden namelijk de ruimste keuze in uiteenlopende modellen en van verschillende merken. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor jongensfietsen met basiskleur grijs van bekende fietsmerken als Popal en Altec. Elk merk biedt weer andere unieke kenmerken, zoals het design en details als het zadel of handvaten die in een andere kleur zijn uitgevoerd. Voor het kopen van een grijze jongensfiets ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Jongensfiets grijze voor aantrekkelijke prijs

Je vindt bij ons niet alleen een gevarieerd assortiment, maar bent ook nog eens verzekerd van een aantrekkelijke prijsstelling. Als je bij ons een jongensfiets grijze koopt, dan is dat altijd voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Je hebt alle gelegenheid om de uitvoeringen van de verschillende jongensfietsen in de kleur grijs met elkaar te vergelijken. Op het moment dat je een keuze hebt gemaakt, dan hoef je niet verder te zoeken en kun je gelijk het bestelproces starten. Dat doe je door de fiets van jouw keuze in het winkelmandje te plaatsen. De stappen wijzen zich vanzelf en er worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht, want Fietsenopfietsen.nl verzendt alle fietsen gratis. Wij bieden je meerdere betaalopties en de gelegenheid om de bestelling pas achteraf te betalen. Ben je niet tevreden over de fiets, dan krijg je bij ons gewoon het betaalde geld terug.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.