• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Jongensfiets 14 inch: voor kids van 3-5 jaar

Bij Fietsenopfietsen is er een gevarieerd aanbod aan jongensfietsen 14 inch. Deze fietsen zijn ideaal om mee te nemen vanwege het gewicht.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Laat de gezellige fietsexcursie maar komen! Lekker met het hele gezin een stukje fietsen door het bos of de natuur. Is er een crossbaantje in de buurt? Kies dan voor een fiets met een voor- en achterspatbord. De kleine fietsjes zijn voorzien van zijwieltjes, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de balans van de fiets(t)er. Het enige waar u op moet letten is de kant waar hij of zij heen fietst. Bovendien is de kleur van het design ook doorgevoerd in de velg van de fiets. Deze ingrediënten zorgen voor een uniek en gevarieerd fietsenaanbod. Kortom alles is aanwezig om een leukejongensfiets cadeau te geven.

Jongensfiets 14 inch: gratis verzending

Bij een 14 inch fiets hoort (over het algemeen) een lichaamslengte van 100 cm en een kledingmaat van 98-104. De richtlijn voor de leeftijd is 3-5 jaar oud. Fiets voor 5 jarigen? Bezoek dan eens de kennisbank voor richtlijnen. Dit zijn wel richtlijnen, houd goed rekening met de lichaamslengte van de nieuwe fietscoureur. Bij de producten hebben we een tabel met richtlijnen voor maten geplaatst. Twijfelt u of 14 inch de juiste maat is? Misschien is een 12 inch jongensfiets dan wel beter. Of denkt u dat uw zoon te groot is, kijk dan eens bij de 16 inch jongensfiets? Kijk snel bij de tabel op de productpagina en lees de gegevens.

De 14 inch jongensfiets kunt u morgen al in huis hebben, u moet dan allen wel voor 13u bestellen. Bij ons hoeft u nooit verzendkosten te betalen. Wij willen het bestelproces ook graag zo eenvoudig mogelijk houden. Binnen vier overzichtelijke stappen kunt u uw 14 inch jongensfiets al bestellen. 

> Bekijk ook de andere jongensfietsen voor het totale aanbod.

Een fiets uitkiezen

Als je zoon toe is aan een nieuwe fiets dan wil je wel de goede fiets uitkiezen. Niemand wilt een verdrietig kindje hebben als hij een nieuwe fiets krijgt en hij vindt het niks. Hoe zorg je er dan voor dat je de goede fiets uitkiest? Onze tip: betrek hem bij de aankoop. Ga samen met hem zitten om een leuke nieuwe 14 inch jongensfiets uit te zoeken. Als je wilt voorkomen dat hij een te dure fiets uitkiest, filter dan van te voren op de prijs. Zo creëer je voor jouw zoon een duidelijk overzicht waaruit hij kan kiezen. 

Het kan ook voorkomen dat je de fiets als verrassing wilt kopen voor bijvoorbeeld zijn verjaardag. Als dat geval is dan zijn dit onze tips voor het uitzoeken van een leuke jongensfiets:

 • Houdt rekening met de kleur. De populairste kleuren zijn: 
  •  Blauw
  • Mat zwart
  • Wit
  • Rood
  • Groen
 • Houdt rekening met de uitstraling van de fiets. Jongens van die leeftijd vinden een stoere jongensfiets veel leuker
 • Heeft uw kind nog zijwieltjes nodig? De 14 inch jongensfietsen worden standaard met zijwieltjes afgeleverd. Als deze niet meer nodig zijn is het verstandig om deze niet op de fiets te monteren. 
 • Kies de juiste inchmaat. Een te grote fiets kan hij nog niet op fietsen, dus dat eindigt meestal in een teleurstelling omdat hij de fiets nog niet kan gebruiken. Een te kleine fiets is ook een teleurstelling omdat hij daar heel snel uitgroeit

> Zoekt u net een maatje groter? Bekijk dan het gehele aanbod van goedkope fietsen. De jongensfietsen zijn verkrijgbaar vanaf 10 inch. Bekijk hier alle jongensfietsen 10 inch.